O vedetă ProTV este de nerecunoscut acum! Cum arată și cu ce se ocupă. Toată lumea a rămas mască

La începutul anilor 2000 era una dintre cele mai cunoscute și urmărite vedete din România. Anii au trecut însă și și-a schimbat radicală viața. Este vorba despre una dinte cele mai cunoscute vedete ale ProTV. S-a aflat însă cum arată, dar și cu ce se ocupă acum. Vei rămâne fără cuvinte.

Schimbare de proporții pentru Mihaela Tatu

Mihaela Tatu s-a schimbat radical după perioada în care a renunțat la televiziune. S-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor, dar a rămas tot în zona de comunicare. Fosta gazdă a celebrei emisiuni „De 3X femeie”, care a făcut-o cunoscută pe Mihaela, predă cursuri în șase mari orașe din țară. Noul ei proiect nu este la debut, vedeta fiind de cinci ani trainer certificat în tehnică și arta livrării discursului.

De cinci ani a renunțat Mihaela Tatu la proiectele în televiziune. Cu o experiență de peste 22 de ani în radio și televiziune, unde a făcut doar emisiuni live, fosta vedetă predă cursuri la Oradea, Timişoara, Cluj, Braşov, Sibiu şi Iaşi. Ea a povestit cum şi-a reorientat cariera şi a ajuns profesoară.

„Cum m-am apucat de public speaking? Renunțând la televiziune și găsingu-mi vocația, pregătindu-mă, bineînțeles, de-a lungul timpului pentru această activitate pentru care ai nevoie nu numai de informație, ai nevoie de experiență, expertiză și vocație. Și iată-mă, sunt în acest domeniu unde consider că exemplul personal este foarte important”, a mărturisit Mihaela Tatu, conform click.ro.

Cursurile pe care le predă sunt gândite astfel încât la finalul celor 12 săptămâni fiecare participant să-și poată adapta discursul ca să atragă atenţia oricărui public.

Vedeta nu se oprește aici. Vorbește cu patimă despre noul ei proiect. “Toți cei care nu au apucat să audă despre retorică și oratorie, niște materii care ar trebui să facă parte din învățământul nostru preșcolar, nu școlar. Cei care comunică de dimineața până seara, pentru că tot ce este în jurul nostru este o poveste cu introducere, cuprins și încheiere.

De la a mă duce la administrația financiară și a-mi plăti dările, până la poștă când trimit un pachet. Totul este comunicare. Mă fac sau nu mă fac înțeles? Toată lumea ar trebui să se bazeze pe miracolul pe care îl constituie comunicarea. Nu vorbire, ci comunicare. Să transmiți și să rămână”, a mai spus Mihaela Tatu.

Povestea de viață a Mihaelei Tatu

Înainte să intre în televiziune, Mihaela Tatu nu avea nicio legătură cu mass+media. A fost prelucrător prin aşchiere, funcţionară, şefă de atelier, croitoreasă şi contabilă. A făcut Şcoala Postliceală de Contabilitate şi un curs de instructor de dans popular.

Au urmat apoi trei ani de radio şi a intrat în televiziune ca şefă de producţie la Pro TV Braşov. După ce a realizat la acelaşi post mai multe emisiuni, în mai 2000 a venit în Bucureşti pentru a găzdui show-ul „Viaţa bate filmul”.

Stilul direct şi simplist al moderatoarei şi subiectele sociale i-au asigurat popularitatea în rândul publicului Pro TV. Saltul spre celebritate a fost asigurat, însă, de emisiunea „De 3 x femeie”, pe care a început s-o modereze din februarie 2001 la Acasă TV şi în care invita personaje importante din viaţa publică românească.

Loading...

Revista Presei