O vedetă ProTV intră în politică! Este mutarea anului: Ce funcție importantă vizează

Mutare de proporții în piața media. O vedetă super cunoscută de la ProTV a decis să intre în politică. Vizează o mutare extrem de importantă în statul român.

Nimeni nu se aștepta la o asemenea răsturnare de situație. Una dintre veteranele Știrilor ProTV a decis să intre în politică.

Elena Lasconi vrea să fie primar

Elena Lasconi vrea să fie primar în Câmpulung Muscel. Va candida la alegerile locale ce vor avea loc în 2020, pentru a deveni primar al orașului. Blonda s-a mutat acum 14 ani în Câmpulung Muscel. Și-a cumpărat o casă în acest oraș și de atunci s-a atașat extrem de mult de locul respectiv. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare. Plănuiește de mai multă vreme această mutare.

A creat deja, în urmă cu ceva timp, o pagină Facebook, intitulată ”Elena Lasconi alege Câmpulung”, loc unde vedeta promovează frumusețea zonei respective. „Câmpulung a rămas înghețat în anii ’90. Nu s-a schimbat aproape nimic important de la revoluție încoace. Și nu trebuie să fii expert în urbanism sau politici sociale ca să îți dai seama că la mijloc stă o lipsă crasă de interes din partea autorităților locale. Nu vor să schimbe orașul. Nu vor să facă nimic. Mie îmi plac clădirile istorice din Câmpulung pentru ce ar putea să devină, nu pentru ceea ce sunt. Dar ca să se întâmple asta ar trebui să existe un alt tip de atitudine în primul rând din partea primăriei.”, a declarat Elena Lasconi.

Vedeta este bine pregătită pentru această provocare. Are un program bine pus la punct cu care vrea să dea lovitura și să devină primarul orașului. „Și o să vă dau un exemplu concret: ce pretenții să avem apropo de schimbare, când primarul îi tratează pe oameni, la audiențe, cu aroganța unui vechil. Un stăpân de sclavi. Și nu spun asta pentru că așa am auzit de la cineva, ci pentru că am fost în audiență eu însămi – aveam probleme pe stradă, nu ajungea rețeaua de apă potabilă – și l-am auzit cu urechile mele”, a mai spus Lasconi.

Elena Lasconi nu vrea să audă de partidele clasice. Pornește ca independent în această cursă pentru primărie. „Ca independent nu e vorba că nu aș avea vreo șansă. Dar eu am lucrat toată viața în echipă. Ca să fii primar și să schimbi lucrurile, trebuie să treci anumite decizii prin Consiliul Local. Și acolo ai nevoie de susținere de mai mult de 50% în consiliu. Și cum să obții acea susținere dacă nu ești într-un partid în care crezi? Analizez toate opțiunile. Încă nu am luat o decizie în ceea ce priveşte aprtidul care să mă susţină”, a încheiat Elena Lasconi, scrie jurnaldeargeș.ro.

Loading...

Revista Presei