O vedetă super cunoscută a dat lovitura! A câștigat procesul după ce a plecat de la Antene: O sumă imensă este la mijloc

O vedetă super cunoscută a dat lovitura! A câștigat procesul după ce a plecat de la Antene. A reușit să pună mâna pe o sumă imensă.

O vedetă super cunoscută a dat lovitura

Rocsana Marcu, fosta preentatoare de la Antena Stars a dat marea lovitură. După 10 ani de procese, l-a învins în instanță pe bărbatul cu care are primul copil, Mayra, o fetiţă de 12 ani.

Rocsana Marcu a câștigat procesul cu băiatul fostului primar din Giurgiu, Adrian Ştefan Iliescu, tatăl Mayrei, cel care nu a văzut-o niciodată pe fiica sa.

Acum, Iliescu este obligat să plătească retroactiv pensie alimentară, deoarece nu a achitat-o deloc până acum. Și asta nu e tot. Este posibil ca tatăl Mayrei să fie chiar şi executat silit din cauza cheltuielilor neachitate către fiica sa.

Avocata vedetei a făcut dezvăluiri incendiare din proces. “Clienta mea a câştigat procesul împotriva tatălui fetiţei acesteia, domnul Iliescu! Acesta a fost obligat la acoperirea cheltuielilor privind creşterea şi educarea minorei, obligaţie pe care şi la acest moment o ignoră!

Într-adevăr, s-a demarat procedura de executare silită împotriva tatălui. Executorul judecătoresc a procedat la indisponibilizarea tuturor veniturilor obţinute de Adrian Ştefan Iliescu, iar la acest moment suntem în faza de evaluare a bunului imobil constând în casa de locuit aparţinând debitorului.

În cel mai scurt timp acesta va fi scos la licitaţie publică. Totodată au fost luate şi toate măsurile de indisponibilizare a autoturismului pe care refuză să-l predea executorului judecătoresc”, a declarat avocata Ramona Aldea, conform click.ro.

Dar asta nu e tot. ”Există de asemenea şi o plângere penală înaintată organelor de urmărire penală prin care s-au sesizat aceleaşi fapte şi anume refuzul de a duce la executare o sentinţă judecătorească definitivă în detrimentul unui copil minor, efectuându-se, de asemenea, şi cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de abandon de familie”, a ma spus Aldea.

Relaţia dintre Rocsana Marcu şi Adrian Ştefan Iliescu a fost scurtă, dar intensă. Chiar dacă cei doi au fost prezentaţi ca un cuplu la sfârşitul anului 2006, se pare că la începutul lui 2007, atunci când Rocsana de-abia aflase că este însărcinată cu Mayra, cei doi s-au despărţit.

Revista Presei