O vedetă super cunoscută, amenințată de soț! Trăiește un adevărat coșmar: Cântăreața e disperată

Coșmar total pentru o super vedetă din România. Aceasta este amenințată de soț care nu vrea să divorțeze. Cântăreața e disperată, nu știe ce să mai facă.

Claudia Pătrășcanu, amenințată de soț

Claudia Pătrășcanu este amenințată de propriul soț. Deși cei doi au decis să divorțeze de vara trecută, problemele nu s-au oprit aici. Cântăreața susține că este amenințată.

Prin intermediul unui mesaj postat pe o rețea de socializare, vedeta a explicat de ce despărţirea de Gabi nu este una atât de uşoară pe cât şi-ar fi dorit.

Vedeta a compus o melodie în care abordeează subiectul care a măcinat-o pentru o bună perioadă de timp, şi anume neimplicarea unui tată în viaţa copiilor.

Gabi Bădălău nu a părut extrem de deranjat de acuzele care i-au fost aduse şi, la scurt timp după despărţirea de cea care i-a fost soţie, şi-a găsit liniştea şi fericirea în braţele fostei soţii a lui Gabi Enache.

Bădălău junior care este băiatul liderului PSD, Niculae Bădălău vrea să-i ia copiii Claudiei. Îi trimită mesaje de ameninţare, potrivit spuselor cântăreţei. Fosta membră a trupei Exxotic a scris un mesaj pe pagina personală de Instagram în care a răspuns unei întrebări pe care o primeşte frecvent din partea fanilor.

„Oameni buni, eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicaţi copiii noştri. Tatăl lor este cel care a decis că-şi doreşte ca divorţul nostru să aibe loc în instanţă. De fiecare dată când ajunge de prin cluburi sau de prin vacanţele pe care le petrece cu diverse doamne, îmi trimite mesaje de ameninţare şi intimidare…că instanţa va decide în favoarea lui…mă întreb şi eu, cum probabil că vă întrebaţi şi mulţi dintre voi care citiţi aceste rânduri acum…cum ştie el deja ce va decide instanţa”, a scris Claudia.

Nu este prima ieșire dură a Claudiei la adresa lui Bădălău junior. Vara trecută aceasta a mai scris un mesaj în online în care spunea că soțul ei a fost cel care a avut o atitudine necorespunzătoare față de ea, dar și față de copii.

Gabi Bădălău și Claudia s-au căsătorit în 2015

Claudia Pătrășcanu s-a căsătorit civil cu Gabi Bădălău de Ziua îndrăgostiților, în 2015. Tot atunci, cei doi au făcut și o logodnă în biserică, înaintea slujbei de botez pentru primul lor fiu. Un an mai târziu, la sfârșitul lunii mai, cei doi au făcut nuntă.

Revista Presei