O vedetă super cunoscută semnează cu Kanal D! Ce emisiune va prezenta: E surpriză totală

Kanal D a dat marea lovitură. O vedetă super cunoscută din România a semnat cu postul TV controlat de turci. S-a aflat și ce emisiune va prezenta. E o surpriză totală.

O vedetă super cunoscută semnează cu Kanal D

Mihai Mitoșeru va prezenta matinalul de la Kanal D. Este lovitura primăverii pregătită de către postul controlat de către turci. Acesta le va face concurență lui Răzvan Simion și Dani Oțil de la Antena 1.

Șefii din Kanal D și-au dorit un show matinal și nu s-au lăsat până nu au adus o vedetă la pupitrul acestuia. Mitoșeru nu va fi singur. Va prezenta emisiunea alături de Cătălin Cazacu. Cătălin Cazau. Din câte se pare, cei doi au pus la cale o super-producție TV.

”Matinalul” pe care Mihai Mitoșeru și Cătălin Cazacu îl pregătesc va fi produs exclusiv de echipa celor doi, iar Kanal D se va ocupa doar de difuzare, conform cancan.ro.

Mihai Mitoșeri, divorț după 13 ani

Mihai Mitoșeru tocmai a divorțat de soție după 13 ani de relație. Totul s-a întâmplat în toamna anului trecut.

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca, săptămâna viitoare, să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de trei luni a plecat la mama ei!

Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine! 💔”, a scris Mihai Mitoșeru, la începutul lunii septembrie pe o rețea de socializare.

Celălalt prezentator, Cătălin Cazacu, are un băiețel cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia.

„Eu sunt fericit ori de câte ori petrecem timpul împreună. Sunt foarte mândru de fiul meu și am încredere în instinctele lui. Andrei a fost cu mine la Gală să vadă dacă i-ar plăcea să facă box.

I-a plăcut, dar, după ce a văzut că e un sport dur, nu mai e așa convins că dorește să-l practice. Eu aș vrea să-l văd în ring, dar el își dorește mai mult să fie la volan. Indiferent ce va alege să facă în viață, eu voi fi lângă el, și-i voi oferi tot sprijinul de care va avea nevoie.

Eu pe Andrei nu l-am văzut plângând niciodată, e genul de copil care, dacă se lovește, se enervează, nu plânge. E murdar și zdrelit în genunchi seara, când intră în casă, la fel cum eram și eu la vârsta lui. Are o copilărie pe model vechi, așa cum ar trebui să aibă toți copiii; învață experimentând”, a povestit Cătălin Cazacu.

Revista Presei