Oana Lis şi-a speriat toţi fanii cu ultimul anunţ: Eu sunt în carantină! Revin cu detalii

Oana Lis 2

Oana Lis, actuala soţie a fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, a venit cu un mesaj teribil pe Facebook, anunţând, în plin haos, că ea a intrat în carantină. Fanii s-au speriat şi au început să o întrebe ce se întâmplă, înainte să înţeleagă gluma nesărată a vedetei.

Oana Lis, glume macabre pe Facebook

Cunoscuta Oana Lis a reuşit să îşi frapeze fanii cu o glumă proastă. În plină panică de coronavirus aceasta a transmis pe Facebook că a intrat în carantină, printr-un selfie. „Breaking news!!! Eu sunt în carantină!!!😉😜🤪Revin cu detalii!!! Detalii picante!!!”, a scris soția fostului primar al Capitalei pe reţeaua de socializare.

Explicaţia vedetei

Cu toate acestea, se pare că nu este vorba despre o carantină propriu zisă, imaginea postată pe internet fiind de fapt de la un restaurant de lux, Oana încercând să mai destindă puțin atmosfera cu o glumă macabră. Vedeta a încercat de fapt să facă haz de necaz şi să mai însenineze gândurile oamenilor speriaţi de apropierea noului virus periculos. Cu toate acestea, reacţiile nu a fost doar cele aşteaptate, existând numeroase persoane care au criticat-o dur pentru gestul său care poate duce lumea în eroare.

Oana Lis a ajuns psiholog

Oana Lis mai are o veste importantă, după ce și-a finalizat studiile anul trecut și a luat licența. Vedeta a studiat psihologia şi acum vrea să profeseze în acest domeniu. Mai mult, ea şi-a deschis un cabinet psihologic, pe care l-a amenajat așa cum și-a dorit. „Am finalizat cursul și mi-am luat diplomă de Consilier dezvoltare personală! Întăi lucrezi cu tine sa devii cea mai buna versiune a ta (să fii într-o stare de iubire, acceptare, iertare, asumare) și apoi ești pregătită sa lucrezi cu ceilalți!.”, a mai scris Oana Lis pe contul ei de Facebook.

Citește și:

Revista Presei