Oana Roman a ajuns falită! Pandemia de coronavirus a distrus-o. Mărturie teribilă a vedetei

oana-roman-silueta-3

Oana Roman trece prin clipe teribile. Vedeta a ajuns falită. Pandemia de coronavirus i-a distrus afacerea pur și simplu. A pierdut totul. Vedeta a dezvăluit totul.

Oana Roman a ajuns falită!

Probleme imense pentru Oana Roman. Fata fostului premier, Petre Roman, se află de aproape o lună de zile în izolare, iar toate activitățile i-au fost suspendate. Acum are mari probleme cu banii.

Toate evenimentele și activitățile familiei au fost suspendate în perioada aceasta, iar vedeta mărturisește că trece printr-o situație financiară dificilă.

Abia după 3 săptămâni a putut să iasă din casă și să meargă în oraș pentru a-și rezolva mai multe activități care necesitau acest lucru, dar și să ia medicamente pentru mama sa.

Vedeta este foarte supărată pentru faptul că oamenii nu respectă indicațile primite de la autorități și tot mai multe persoane sunt pe stradă, fapt care nu face altceva decât să lungească și mai mult starea de urgență.

”Noi stăm în casă, nu muncim, abia ne descurcăm și o să ne descurcăm din ce în ce mai greu pentru că respectăm ceea ce ni se spune, adică stăm acasă, și oamenii se plimbă agale prin oraș, fără nicio treabă. […] Noi stăm acasă și pierdem bani îngrozitori de mulți”, a spus Oana Roman pe o rețea de socializare, deranjată la culme de aceste probleme.

Revista Presei