Oana Roman a recunoscut totul! A fost înșelată: I-am prins, stătea cu noi în casă

oana roman

Oana Roman s-a decis să dea cărțile pe față și a recunoscut totul! Vedeta a fost înșelată. Chiar fata fostului premier a decis să spună totul.

Imediat după ce s-a despărțit de Marius Elisei, Oana Roman a făcut mai multe dezvăluiri din trecutul ei amoros.

Oana Roman, înșelată

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a anunțat că s-a despărțit de Marius Elisei, tatăl fetiței sale. Vedeta încearcă să treacă peste această cumpănă din viață. Înainte să fie cu Marius Elisei, Oana Roman a avut o relație cu Cornel Păsat, însă a fost înșelată.

Vedeta a trecut prin multe experiențe de-a lungul timpului și nu poate uita nicio secundă cum a fost trădată de prietena ei. Oana Roman a fost înșelată de Cornel Păsat cu femeia cu care astăzi are o familie. Învitată la ProTV, la emisiunea lui Cătălin Măruță, Oana Roman a rememorat una dintre cele mai dureroase amintiri din viața ei.

Una dintre întrebările primite de Oana Roman a fost legată de cea mai mare dezamăgire pe care a suferit-o din cauza lui Cornel Păsat. Oana Roman a fost înșelată de coregraf atunci când se aștepta cel mai puțin. „M-a înșelat. I-am prins. Era prietena mea și stătea cu noi în casă. Era prietena noastră. A venit din provincie și am ajutat-o. I-am dat haine, i-am dat bani și am ținut-o la mine acasă. Sunt și azi împreună. Nu i-am prins în fapt. Am aflat că vrea să ne despărțim ca să fie cu ea”, a spus Oana Roman.

Oana Roman s-a separat de Marius Elisei

Vedeta s-a despărțit de bărbatul cu care o fetiță, Marius Elisei. Cei doi nu se mai înțelegeau deloc în ultima perioadă. Mulți credeau că Oana Roman a fost înșelată de Marius Elisei, dar vedeta nu a făcut declarații despre acest subiect. „Am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relația noastră ca părinți trebuie să rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi. Acum amândoi știm că această separare este unica soluție”, a spus Oana Roman.

Revista Presei