Oana Roman are probleme cu legea! Ar putea pierde bani mulți. În joc e viața familiei

oana-roman-silueta-3

Oana Roman și familia vedetei au mari probleme cu legea. Ar putea pierde o sumă imensă de bani. Practic, în joc este viața familiei.

Oana Roman are probleme cu legea

Probleme mari cu legea pentru Oana Roman, sora și mama vedetei.

Mioara Roman și fiicele sale sunt citate într-un proces deschis de Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat, instituție care încearcă să recupereze datoriile prin execuatrea unui teren și a unei clădiri moștenite de la sora Mioarei, decedată în urmă cu trei ani, conform spynews.ro.

”Respinge, ca neîntemeiată, excepţia inadmisibilităţii cererii, invocată de pârâta ZILAHY CATINCA MARIA. Respinge, ca neîntemeiată, excepţia lipsei calităţii procesuale pasive, invocată de pârâta ZILAHY CATINCA MARIA.

Admite, în parte, acţiunea formulată de reclamanta REGIA AUTONOMĂ ADMINISTRAŢIA PATRIMONIULUI PROTOCOLULUI DE STAT în contradictoriu cu pârâţii ROMAN MIOARA IULIA, ROMAN ELISEI IOANA SABINA, ZILAHY CATINCA MARIA şi GEORGESCU ION VLADIMIR.

Constată deschisă succesiunea defunctei Georgescu Rodica Lenuţa”, se arată în documentul instanței.

În imobilul moștenit de la sora Mioarei Roman funcționează un local de lux. Imobiul este situat în apropiere de Castelul Peleș.

”Constată că masa succesorală rămasă de pe urma defunctei Georgescu Rodica Lenuţa se compune din: imobil teren situat în orasul Sinaia, str. … nr…, jud. Prahova (foto sus), înscris in CF nr…, nr.cadastral …, în suprafaţă de 1350 mp si construcţie C1 edificată pe acesta, în suprafaţă de 173 mp si sumele de bani detinute de către defunctă, la data decesului, în contul deschis de către aceasta la … S.A.

Constată calitatea de legatari universali a pârâtelor ROMAN ELISEI IOANA SABINA şi ZILAHY CATINCA MARIA, în baza testamentului autentificat sub nr.1814 din data de 30.06.2016, de către Societatea Profesională Notarială Mone Gabriela Olga, Andrei Aurel Jean şi Asociaţii, cu o cotă de 1 fiecare din masa succesorală.

Respinge, în rest, cererea ca neintemeiată. Cu drept de a formula cerere de apel în termen de 30 de zile de la comunicare”, au decis maigustrații în primă instanță.

Revista Presei