Oana Roman, de nerecunoscut! Ce a putut să facă vedeta. Și-a lăsat apropiații fără cuvinte

Oana Roman este de nerecunoscut. Ce a ajuns să facă vedetă a surprins pe toată lumea. Toți apropiații și prietenii acesteia au rămas fără cuvinte.

Oana Roman, de nerecunoscut

Dacă la finalul anului trecut a trecut printr-un scandal monstru cu soțul ei, Marius Elisei, acum Oana Roman a dat totul uitării. Nimeni nu mai știe dacă cei doi divorțează sau nu, dar vedeta a luat-o pe alt drum.

Oana Roman a făcut schimbări drastice în viața ei. După ce a dat jos 10 kilograme și și-a subțiat vizibil talia, prin proceduri de ordin estetic realizate la o clinică din Ploiești, vedeta a mers mai departe.

Oana Roman a devenit imaginea publică a respectivei clinici din Ploiești, orașul fiind împânzit cu panouri mari, publicitare, cu vedeta in diferite ipostaze. Oana apare dezbrăcată, acoperită doar de un prosop pe panourile publicitare, conform click.ro.

Odată cu noile transformări Oana și-a schimbat total obiceiurile și este mândră de noul ei look. A făcut dezvăluiri fanilor pe rețelele de socializare.

“Începusem de anul trecut, din februarie, dar acum în toamnă am făcut proceduri și dietă susținut. Nu simt că am mai puțină energie. Dacă asiguri necesarul de proteine și vitamine și te hidratezi îndeajuns ai super energie. Ajută să mănânci nuci, migdale, caju, dar nu în cantități mari. Din dieta mea nu lipsesc cafeaua, apa, ciorba.

Nu mănânc mereu același lucru. Evit să mănânc paste, pâine albă, lucruri prăjite în ulei. Mai mănânc câte o înghețată sau un pic de ciocolată. Altfel, consum des supe, ciorbe, fripturi, pește, fructe de mare, mere, citrice”, a declarat Oana Roman.

sursa foto. click.ro

Loading...

Revista Presei