Oana Roman, implicată într-un scandal imens! Imaginea de la care a pornit totul: Atacuri dure la adresa vedetei

06 ian. 2020
Oana Roman, implicată într-un scandal imens! Imaginea de la care a pornit totul: Atacuri dure la adresa vedetei

Oana Roman este implicată într-un scandal fără precedent. Ultima imagine a declanșat pur și simplu furtuna în viața vedetei. Sunt atacuri extrem de dure la adresa fetei fostului premier, Petre Roman.

Ultima zi de vacanță a ajuns să fie un coșmar pentru Oana Roman. Vedeta a fost atacată fără menajamente din cauza unei imagini postate pe rețelele de socializare.

Oana Roman, implicată într-un scandal imens

Oana Roman a fost implicată într-un nou scandal imens. Vedeta a petrecut alături de soțul ei, dar și de fiică în ultima zi de vacanță. Totul s-a întâmplat după ce tot Oana anunțase că s-a despărțit de Marius. Imaginea postată pe rețelele de socializare i-a scandalizat pe fanii virtuali.

Oana Roman a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții sale, după ce a luat hotărârea de a se separa de soțul ei, Marius Elisei, după 7 ani de relație. Când a anunțat public despărțirea lor, Oana a recunoscut că relația dintre ea și partenerul ei nu mai funcționează ca la început, dorindu-și numai ca relația de părinți să nu sufere.

„Numai timpul va decide cum vor evolua lucrurile și atunci când eu voi fi lămurită pe deplin, atunci evident că voi spune acest lucru. Sunt într-o perioadă în care analizez situația. Marius este foarte prezent în viața fetiței, el are foarte multă grijă de ea. Ea a mers cu noi tot timpul peste tot”, a spus Oana Roman, la ”Star Matinal”.

Timpul pare că le-a rezolvat pe toate și de Crăciun toți trei s-au filmat și pozat împreună. Așa a fost și pe 5 ianuarie, ultima zi de vacanță pentru toți copiii din România. Oana s-a pozat alături de Marius și Isa în zăpadă, în fața unui brad. Curios încă de motivele separării, un fan virtual a întrebat-o pe vedetă dacă despărțirea de soț a fost o modalitatea prin care a dorit publicitate. „Despartirea” de soț a fost doar o alta metoda de a-ți face publicitate???!!!