Oana Roman, în depresie! Trăiește un adevărat coșmar. Nu s-a mai putut abține și a spus tot

oana roman marius elisei

Fata fostului premier, Petre Roman, trăiește un adevărat coșmar. Oana Roman este în depresie din cauza problemelor pe care le-a întâmpinat în ultima perioadă.

Oana Roman, în depresie!

Vedeta nu s-a mai putut abține. A răbufnit după ultimele săptămâni pe care le-a petrecut în casă din cauza restricțiilor de circulație. Oana Roman nu mai suportă să fie izolată din cauza coronavirusului. Visează la ziua în care va putea umbla din nou liberă pe stradă.

Vedeta și-ar dori să plece într-o vacanță, dar are și probleme cu banii. Oricum, va mai avea de așteptat încă cel puțin trei săptămâni până ce va putea ieși din casă fără restricție. Președintele Klaus Iohannis a anunțat că anumite interdicții impuse urmează a fi ridicate. Î

Cel mai important este că oamenii vor avea din nou posibilitatea de a circula liberi, fără a mai avea nevoie de declarația pe propria răspundere.

“Nu mai vreau să fac curat. Și nu mai vreau să stau închisă în casă. Vreau la mare, vreau la munte, vreau să plec singură câteva zile, să nu mai trebuiască să fac nimic pentru nimeni! Nu sunt făcută să fiu casnică!”, a dezvăluit Oana Roman pe Instagram.

Nici soțul ei, Marius Elisei nu trece printr-o perioadă prea bună. “Pentru el e greu pentru că stă cu noi tot timpul. El era obişnuit să mai meargă cu băieţii la fotbal, la bere. El pleca dimineaţă, îşi făcea treaba, venea. Acum sunt şi lucruri care îl enervează. Şi încerc să-l înţeleg.

Stă cu soacra în casă, ceea ce nu e chiar cel mai plăcut lucru. Are momente în care răbufneşte şi el, dar e normal. Până la urmă suntem oameni! Chit că noi avem spaţiu foarte mult, ni s-au restrâns din libertăţi”, a mai mărturisit Oana Roman.

Oana Roman, probleme cu banii

Oana Roman are și mari probleme cu banii. Vedeta este obligată să apeleze la pensia mamei sale pentru a se putea descurca cu banii. Mioara Roman are o pensie de doar 2.100 de lei. Este o sumă modică pe care o primește pentru că a lucrat ca profesoară de arabă, o viață întreagă.

Revista Presei