Oana Roman, în război cu autoritățile! Dezvăluiri șocante ale vedetei: Ce a refuzat

Oana Roman se află în război cu autoritățile! Sunt dezvăluiri șocante ale vedetei. Aceasta nu se teme de virusul ucigaș, deși a fost în vacanță în Italia la începutul anului.

Oana Roman, război cu autoritățile

Vedeta susține că nu se teme de virusul ucigaș din China. De curând, a plecat împreună cu familia sa în Italia. Dar asta nu e tot. Vedeta nu vede cu ochi buni măsurile luate de autorități pentru combaterea extinderii coronavirusului.

Deși coronavirusul a produs isterie în toată lumea, având în vedere numărul mare de persoane infectate și de decese, Oana Roman pare să nu fie îngrijorată în legătură cu acest virus.

Este conștientă că ar putea fi criticată pentru opinia ei, dar spune că este vorba doar despre o exagerare și despre multă manipulare.

„Mie mi se pare că trăim, din păcate, o psihoză mondială. Pare asa ca un vis urât care sper să se termine cât mai curând. Din punctul meu de vedere şi stiu că iar o să îmi sară lumea în cap, tot ce se întâmplă în lumea asta a început să devină exagerat cumva.

Ţine de psihoză tot ce se întâmplă. De data asta mi se pare că pe undeva s-au apăsat nişte butoare din nişte interese absolut obscure şi întreaga lume este foarte mult manipulată, din păcate. Asta e părerea mea. Va fi foarte greu.

Cel puţin România este o ţară în care dacă activităţile se opresc, chiar şi cele culturale, sunt oameni care pierd bani, sunt artişti care nu vor mai câştiga la fel şi nu ştiu unde se va ajunge, sincer.” a spus Oana Roman, conform Antena Stars.

Oana Roman, vacanță în Italia

Oana Roman, Marius Elisei și fetița lor au petrecut clipe minunate în Italia, în ciuda isteriei provocate de coronavirus. Cei doi părinți nu au considerat că ar fi necesar să-și amâne vacanța, drept pentru care nu au stat pe gânduri și au plecat împreună la Roma. La revenirea în țară, Oana a decis să nu se autoizoleze, lucru pe care l-a și motivat.

„Nu are legătură cu subiectul, dar îți răspund. Noi am fost la Roma. Nu este o zonă cu restricții de călătorie și nu se recomandă sau impune izolare la domiciliu.

Cine se informează corect găsește pe net lista emisă de Institutul de Sănătate Publică, cu toate zonele pentru care se impune carantină sau izolare la domiciliu. Roma nu este inclusă în acea listă”, a răspuns Oana Roman.

Revista Presei