Oana Roman s-a dezlănțuit! Pe cine a amenințat cu moartea. Vă calc cu mașina

26 mart. 2020
Oana Roman s-a dezlănțuit! Pe cine a amenințat cu moartea. Vă calc cu mașina

Ieșire extrem de violentă a Oanei Roman. Vedeta s-a dezlănțuit pur și simplu și a trecut la amenințări cu moartea.

Oana Roman și-a ieșit din minți

Oana Roman și-a ieșit din minți. În plină pandemie de coronavirus, vedeta nu s-a mai putut abține. Fata fostului premier, Petre Roman, are parte numai de ghinioane.

După ce a anunțat că are mari probleme cu banii, acum a rămas și fără curent, gaze şi apă.

Aflată în izolare împreună cu familia ei, Oana Roman și-a ieșit din minți. Furnizorul de energie electrică i-a oprit alimentarea cu curent. Situația este cu atât mai dificilă, cu cât vedeta are și un copil mic de crescut.

„După ce că suntem închiși în casă, iar nu avem curent. Deci nici gaze, nici apă. Și e mare frig afară. Păi nu vă iau eu, mă, toate frigiderele la umplut? Ăstora de la Enel? Nu vă calc eu cu mașina, nu vă pun eu o bombă? Javre ordinare ce sunteți, să vă bateți joc de noi în halul ăsta…

Ce sa zic, ați găsit un moment perfect pentru a tăia curentul pentru lucrări sau nu știu eu ce”, a amenințat Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Oana Roman are probleme financiare

Oana Roman a dezvăluit că este foarte afectată de situația fără precedent din țara noastră. Cu câteva zile în urmă, aceasta mărturisea că nu știe cum va supraviețui și că, dacă lucrurile continuă așa, se va vedea nevoită să apeleze la pensia mamei sale.

„De joi stăm în casă cu toții pentru că situația pare că se agravează. Mai am doar un singur client care mai are activități, restul au închis activitatea și tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări și filmări care sunt imposibile acum.

Nu știu, ca foarte mulți dintre voi cum și cât vom rezista. Financiar, psihic, mental. Cu toții ne gândim la ziua de mâine, dar acum o facem la propriu”, transmitea, nu cu mult timp în urmă, vedeta.