Oana Roman și-a ieșit din minți! Scandal după despărțirea de soț: M-ați călcat în picioare

oana roman

Scandal imens cu Oana Roman în prim plan. Fata fostului premier, Petre Roman, și-a ieșit din minți. Totul a ieșit la iveală imediat după ce s-a despărțit de soțul ei, Marius Elisei.

Oana Roman trece prin clipe teribile. Vedeta are mari probleme. După despărțirea de soțul ei pare că scandalurile o urmăresc.

Oana Roman, implicată într-un nou scandal

Imediat după ce a decis să anunțe ruptura de Marius Elisei, Oana Roman a fost implicată într-un nou scandal. După cei șapte ani de căsnicie încheiați, fiica lui Petre Roman a acceptat să se pozeze fără inhibiții, în pat, însă, din păcate fanii au reacționat foarte dur.

Oana Roman a acceptat să o ajute pe prietena sa, Vica Blochina în promovarea brandului ei de lenjerii de pat. Vedeta a apărut într-un pictorial în care care a fost îmbrăcată sumar. Ipostazele nu au fost pe placul fanilor virtuali care au criticat-o.

Oana și-a ieșit imediat din minți. Le-a răspuns celor care au ținut să o critice pentru aparițiile ei. „Am făcut o ședință foto, am pus o poză ! Decentă ! Nu știu dacă frumoasă sau nu, dar frumosul e relativ, și subiectiv ! Și v ați năpustit asupra mea că șacalii , ați aruncat ura, venin, răutate, jigniri de necitit. V ați vărsat negrul din suflete, v-ați răzbunat pe mine pentru ce știu eu ce lipsuri afective sau materiale aveți! Ați arătat cât de mult rău poate zace într o femeie, unele care sunt mame, bunici , soții. M ați călcat în picioare pt că am curaj, pt că sunt asumată, pt că nu urlu, nu țip, nu mi pun poalele în cap, pt că am coloana vertebrală, stau dreapta , am carieră muncită din greu de peste 20 ani, pt că lupt că să fiu independentă, liberă , și în loc să faceți la fel, din neputința aruncați cu tot ce e mai rău în voi ! Apoi va supărati că va răspund și nu stau să înghit r_ _ _ _ _l vostru !

Pe de altă parte mult mai multe că voi, se identifică și rezonează cu mine ! Nu le vedeți nici pe ele, multe și frumoase. Alegeți să fiți negre la suflet și fără șansă de a deveni oameni frumoși. Tot răul asta se întoarce la voi ! E păcat! Veți rămâne la fel de nefericite!”, este mesajul transmis de Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Revista Presei