Oana Roman trăiește o dramă! Nu mai are niciun ban. A spus adevărul: cum a ajuns falită

Pandemia de coronavirus lovește în plin vedetele autohtone. Oana Roman trăiește o adevărată dramă. Mărturia vedetei care a pierdut tot e de-a dreptul cumplită.

Oana Roman trăiește o dramă

Pandemia de coronavirus nu afectează doar marile companii. Și Oana Roman tece prin grave probleme financiare. Soția lui Marius Elisei a explicat cât este de afectată financiar de acest virus.

Vedeta trăiește o adevărată dramă. A explicat ce înseamnă pentru ea criza aceasta prin care trece alături de familia ei. Deși înainte de pandemie, Oana Roman se bucura de vacanțe exclusiviste, de ieșiri în oraș, dar și de o afacere înfloritoare cu rochii, iată că totul a luat o turnură nefavorabilă.

„De joi stăm în casă cu toții pentru că situația pare că se agravează”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Dar asta nu e tot. „Mai am doar un singur client care mai are activități, restul au închis activitatea și tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări și filmări care sunt imposibile acum”, a ai spus vedeta.

Oana Roman a suferit pierderi masive din cauza pandemiei. Singurul ajutor pe care îl va avea va fi pensia mamei sale, Mioara Roman.

„Dacă stau acasă vreau măcar să pot face un bine atâta timp cât pot și am putere. Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe pensia lui mama, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, a mai transmis Oana Roman.

Nici Mioara Roman nu stă prea bine financiar. A ajuns la sapă de lemn în urmă cu doar doi ani, iar după ajutorul pe care l-a primit de la fiicele sale, fosta soție a lui Petre Roman a reușit să se mute într-un apartament, după ce fusese nevoită să părăsească locuința în care trăia.

Mioara Roman ar primi pe lună o pensie de 2.100 de lei după ce a fost profesoară de limba arabă.

Loading...

Revista Presei