Oana Roman, veste tragică primită de la medici! Situația devastatoare în care se află: nu și-a dat seama

24 nov. 2020
Oana Roman, veste tragică primită de la medici! Situația devastatoare în care se află: nu și-a dat seama
Oana Roman, împreună cu soțul său, Marius Elisei

Oana Roman a slăbit enorm în ultima perioadă, astfel că se bucură acum de o siluetă atrăgătoare și poartă haine la care nu ar fi visat înainte. Fiica fostului premier al României ,Petre Roman, nu a făcut sport, ci a reușit să scape de aproximativ 20 de kg doar cu ajutorul unor diete.

Nu a durat mult, însă, până să apară tot felul de acuzații pe rețelele de socializare și în presă, gurile rele susținând ba că își modifică pozele pentru a părea mai slabă, ba că a suferit operație pentru micșorarea stomacului, suspiciune pe care Oana Roman încearcă să o demonteze.

Nașterea i-a pus vedetei viața în pericol:

„Când am născut am avut niște probleme de sănătate care mi-au pus viața în pericol, adică era să mor. Pentru a-mi salva viața, am făcut o operație, care a durat nouă ore. Eram la un pas de septicemie.

Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am mușchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutură și am stat cu sondă urinară șapte zile, iar în spital am fost internată aproape trei săptămâni„ , a dezvăluit Oana Roman la Xtra Night Show.

Motivul pentru care nu va mai putea avea copii: 

Vedeta a continuat cu câteva precizări și a declarat: „În urma acestei operații pe care am suferit-o atunci, nu am voie două lucruri: să fac orice fel de mișcare care să îmi solicite mușchii abdominali, și să fac orice fel de intervenție la nivelul abdomenului.

Nu am am avut voie să fac copii. Și dacă aș fi vrut să îmi tai stomacul, nu aș fi avut cum, pentru că nu am voie. Șansele să nu mai ies vie din acea operație ar fi fost foarte mari,” a încheiat vedeta.