Oana Zăvoranu a încercat să se sinucidă: „Era să îl omor pe soțul meu, Alex. Are un semn pe gât de la mine”

15 nov. 2020
Oana Zăvoranu a încercat să se sinucidă:

Oana Zăvoranu este astăzi o femeie împlinită, care iubește și se simte iubită. Pare că viața ei a intrat pe un făgaș normal și se bucură de fiecare zi. Întotdeauna a fost o femeie asumată, iar zilele acestea a fost în mare formă: le-a luat la țintă pe toate divele din showbiz, influencerele de top, cu care a șters pe jos.

Puțini își amintesc, însă că în trecut Oana Zăvoranu a avut mai multe perioade extrem de deliciate. În anii 2012 și 2013 a avut mai multe tentative de suicid, după certurile pe care le-a avut cu mama sa, decedată între timp.

În anul 2012, aceasta chiar a înghițit un pumn de pastile și a fost dusă la Terapie Intensivă de soțul ei de atunci, Pepe, cu care astăzi este în război. Artistit a povestit că Oana nu era la prima încercare de acest tip.

Oana Zăvoranu era satanistă și se credea fiica lui Lucifer

În cadrul unui interviu preluat de Antena1, Oana Zăvoranu a recunoscut că a suferit de depresie și că a avut mai multe manifestări înfricoșătoare ale acesteia. După moartea motanului său din 2018, vedeta a povestit că a suferit atât de mult încât nu mai știa ce face. Chiar umbla prin casă cu un cuțit în mână și era la un pas să-și ucidă soțul, pe Alex Ashraf.

„Am avut un derapaj și mi-am indus că sunt fata lui Lucifer că nu mă înțelegea nici mama, nimeni. Am dat toate icoanele, pe stilul lui Lucifer, fiul izgonit. Casa mea era neagră. Mi-a fost greu, eu trăiam în acea întunecime, am făcut pactul cu Diavolul, mi-am scris numele cu sânge, am crezut că m-a abandonat Dumnezeu. M-am dus de urgență la spital că îmi era rău. M-a bufnit plânsul în timp ce mă îmbrăcau. Când mă băgau în ambulanță am zis Doamne, iartă-mă pentru ce am făcut. Am promis că schimb toată casa.

Eram satanistă, nu făceam sacrificii de animale pentru că sunt iubitoare. M-am autodistrus, știu ce înseamnă să auzi voci. Era să îl omor pe Alex (n.r. soțul), are un semn pe gât de la mine, m-am uitat pe camerele de supraveghere, mă plimbam cu cuțitul prin casă, nu știam ce e cu mine. Eram o persoană posedată, a doua zi nu îmi aduceam aminte nimic. Moartea lui Marty m-a devastat”, a povestit Oana Zăvoranu.