Oana Zăvoranu a întrecut orice limită! Umilință fără precedent pentru Oana Roman prin fiica acesteia: „Isa, ești bine, fată?”

Oana Zavoranu Oana Roman

Oana Zăvoranu a întrecut orice limită de această dată. Războiul cu Oana Roman devine din ce în ce mai aprins, iar actrița pare că nu se mai oprește. A umilit-o crunt în fața tuturor. 

Zilele trecute, Oana Roman a postat un filmuleț pe contul personal de instagram, în care le povestea fanilor care a fost meniul ei din acea zi. Deși artista susținea că a mâncat doar o banană și o felie de pizza, fiica ei, Isabela, a contrazis-o complet, spunând că mama sa a mâncat și mai mult.

Nu a durat mult, iar Oana Zăvoranu a reacționat. Aceasta s-a amuzat pe seama situație, susținând că Oana Roman își ceartă copilul, doar pentru că spune adevărul. De cealaltă parte, Oana Roman susține că actrița i-a atacat, în public, fiica.

”Dacă ai nevoie de ajutor, caută-mă. Cu tine n-am nimic, cu mă-ta am! Tu n-ai nicio vină că asta e mă-ta. Isa, ești bine, fată? Legenda spune că după filmarea aia, Oana Roman a mâncat-o pe Isa” a scris Oana Zăvoranu, pe contul ei de Instagram.

Oana Zăvoranu nu s-a oprit aici și a criticat faptul că fiica Oanei Roman s-a apucat de vloguri și a trimis-o la culcare, lucru care a deranjat-o foarte tare pe fiica fostului premier.

”Isa s-a apucat de vloguri. Asta mai lipsea. Culcă-te mai fetită… las-o pe maica-ta ca nu stie de capul ei”, a mai adăugat bruneta.

Cum a reacționat Oana Roman 

Reacția Oanei Roman a fost total neașteptată. Vedeta susține că este capabilă să meargă chiar în instanță pentru afirmațiile făcute de Oana Zăvoranu la adresa fiicei sale.

Oana Roman nu s-a putut abține și i-a dat replica Oanei Zăvoranu, declarând că este dispusă să o facă pe brunetă să răspundă în instanță pentru afirmațiile referitoare la fiica sa.

”Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.

Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legala de a atrage răspunderea penala cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât, care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul”, a scris Oana Roman.

Citește și:

Revista Presei