Oana Zăvoranu, cel mai crunt atac la adresa unei vedete: „Ești complet penibilă și cam tâmpă. Toate ați fost așa urâte cu crăci?”

27 nov. 2020
Oana Zăvoranu, cel mai crunt atac la adresa unei vedete:

De câteva săptămâni, Oana Zăvoranu a declarat război total influencerițelor din România. De aceastgă dată, i-a venit rândul Aline Ceușan să fie luată în colimator, iar cuvintele aruncate de „Querida” sunt extrem de dure.

Oana Zăvoranu a criticat-o pe Alina Ceușan pentru lipsă de femininate și pentru că vorbește în live-uri în engleză și franceză, ceea ce, în opinia „Queridei”, o face „penibilă și cam tâmpă”.

„Ea este bulshit, adică murdărită de ingliș și frenci, care trăiește într-o altă stratosferă decât noi ăștia, muritorii de rând.

Trebuie să fie răceală mare acolo sus ca să nu realizezi că vorbești ca dilita în limbi străine într-o țară în care nici p***a nu se așteaptă să vii tu nebun din păpușoi și să zici ceva în ingliș. Ești complet penibilă și cam tâmpă.

Și ca femeie să faci reclamă la un vin…dar toate ați fost așa urâte cu crăci, de fapt? Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am avut nevoie de operații decât că am vrut eu țâțe, atât” a spus Oana Zăvoranu, pe contul său de Instagram.

Oana Roman și Pepe, din nou luați la țintă de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu nu a pierdut timpul și a lansat un nou atac și la adresa Oanei Roman, care a fost zilele trecute la emisiunea Xtra Night Show, acolo unde i-a luat apărarea lui Pepe în divorțul de Raluca Pastramă. În replică, Oana Zăvoranu o acuză pe fiica lui Petre Romac că abia așteaptă ca Pepe să devină singur din nou:

„Păi bichonul Pepică nu are bani de avocați și pentru el, ea face și voluntariat. Mai ales dacă există cea mai mică șansă să fie liber din nou. Speranța moare ultima” a fost și mesajul postat de Oana Zăvoranu, pe Instagramul său.