Oana Zăvoranu cheltuie o mică avere în fiecare lună. Suma uriașă pe care o dă pe cosmetice și îngrijire personală

Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai bogate femei din showbizul românesc. Nu doar că face o mulțime de bani în fiecare lună din afacerile personale, dar aceasta a și moștenit o avere uriașă după moartea mamei sale. 

Chiar dacă presa vremii spunea că Oana Zăvoranu a moștenit o avere de zeci de milioane de euro de la mama sa, lucrurile nu stau chiar așa. Artista a moștenit, se pare, „doar” cinci milioane de euro, destui bani pentru a-i ajunge o viață întreagă.

Însă, fosta soție a lui Pepe nu s-a mulțumit cu banii primiți de la mama ei, ci a investit constant sume de bani în noi businessuri, care au ajuns să producă noi bani pentru aceasta.

Printre afacerile Oanei se numără o clinică medicală, precum și un parfum propriu.

Câștigi mult, cheltui la fel de mult

Cheltuielile lunare ale Oanei Zăvoranu sunt pe măsura câștigurilor sale. Spre exemplu, vedeta a recunoscut la un moment dat că, în fiecare lună, plătește câte o mică avere pe creme și alte produse de înfrumusețare.

Mai exact, în fiecare lună, Oana Zăvoranu plătește aproximativ 10.000 de euro pe produse și proceduri de înfrumusețare.

„A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic. Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a spus Oana la o emisiune TV, scrie Antena Stars, despre averea lăsată de mama sa.

Citește și:

Revista Presei