Oana Zăvoranu, dezvăluiri intime despre Andreea Raicu. Ce ar fi făcut aceasta ca să ajungă în televiziune

de: Ana Toma
30 mai 2021
Oana Zăvoranu, dezvăluiri intime despre Andreea Raicu. Ce ar fi făcut aceasta ca să ajungă în televiziune
Oana Zăvoranu

Andreea Raicu nu a scăpat nici ea de criticile Oanei Zăvoranu. Actrița a lansat un atac dur la adresa fostei prezentatoare a emisiunii Big Brother, în condiile în care aceasta se oferă să le dea fanilor sfaturi despre viață în mediul online. 

Oana Zăvoranu a povestit în cadrul emisiunii sale și modul în care Andreea Raicu a ajuns în televiziune, dar și cum s-a folosit de anumite persoane pentru a obține ce și-a dorit.

Cum a ajuns Andreeea Raicu în televiziune 

Actrița povestește că Andreea Raicu este doar o asistentă de televiziune. Mai mult de atât, Oana Zăvoranu susține că aceasta a reușit să se lanseze în lumea media, umbând cu mai mulți bărbați potenți din domeniu și a preferat să se oprească aici, fără a mai răscoli tercutul fostei prezentatoare tv. 

Ce nu înțelege Oana Zăvoranu este legătura dintre televiziune și sfaturile despre stilul de viață pe care vedeta le oferă urmăritorilor ei, în condițiile în care ea nu are studii în acest domeniu.

Oana Zăvoranu nu o crede deloc pe Andreea Riacu

”În timp ce conspectează mailurile care abundă, mănâncă o alună sănătoasă. Îmi cer scuze, vă dădea și vouă trei alune. Avea, de fapt, vreo 6-7 alune. Cum a devenit asta specialistă în holistică și life-coach și toate cele?”, se întreabă Oana Zăvoranu.

Actrița a vorbit și despre depresia Andreei Raicu, lucru de care fosta prezentatoare tv face abuz. Oana Zăvoranu mărturisește stilul acesteia este de a vinde suferință, însă nu pare să convingă pe nimeni, folosind aceași placă de ani de zile.

”Face loveli cu meditații”

Chiar și pozițiile de yoga ale Andreei Raicu au fost abordate de Oana Zăvoranu. În timpul emisiunii, actrița a arătat mai multe imagini cu fosta prezentatoare în care aceasta făcea exerciții de yoga. 

Actrița susține că Raicu a uitat momentele în care mergea în cluburi, iar acum câștigă bani din meditații. 

”De unde, nebuno, mindfulness? Ia uite-o, bă! Când rupeai cluburile și toate alea nu mai erai mindfulness! Ea face cu lovele meditații”, a continuat Oana Zăvoranu.