Oana Zăvoranu, implicată într-un nou scandal! Cine a enervat-o pe divă: Lucrurile au degenerat

oana zavoranu

Face ce face și se lipește, de fiecare dată, de un nou scandal. Oana Zăvoranu are din nou probleme. De această dată, în mediul virtual. Frumoasa brunetă s-a enervat rău când i-a fost adresată o întrebare, iar lucrurile au degenerat.

Una dintre cele mai active vedete din mediul virtual are parte de un nou scandal. Oana Zăvoranu își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, dar se pare că acest lucru îi atrage și probleme.

Oana Zăvoranu, implicată într-un nou scandal

De această dată, bruneta și-a ieșit din minți din cauza unei întrebări indiscrete care s-a tot repetat în mediul online. Fanii virtuali au întrebat-o de mai multe ori de ce nu rămâne însărcinată. Întrebarea a scos-o din minți pe Oana Zăvoranu. Aceasta s-a enervat la culme și a răspuns pe măsură. „Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. Ok Întrebare mega comunistă și impertinență ? Zilnic pusă!?”, a răspuns Oana Zăvoranu în mediul virtual.

De ce nu vrea Zăvoranca un copil

Oana Zăvranu a și explicat recent de ce nu vrea să rămână însărcinată. Se teme că va lua proporții și că i se va transforma corpul în timpul sarcinii. ai mult, aceasta spune că ar putea apela la serviciile unei mame surogat. „Nu îmi plac copiii, mă agită. Dar pentru că îmi iubesc soțul mai mult decât orice pe lumea asta, îmi doresc de dragul lui un băiețel la un moment dat, dar cu mamă surogat”, a spus Oana Zăvoranu la un moment dat, pe Instagram.

Revista Presei