Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

22 ian. 2021
Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Oana Zăvoranu este pur și simplu dezlănțuită. De când Pepe a anunțat că divorțează, parcă a intrat în priză și nimeni nu a scăpat de ironiile ei deosebit de caustice. A șters pe jos cu toate vedetele din showbiz, începând cu Adelina Pestrițu și terminând cu Anda Adam sau Oana Roman, pe care le-a jignit fără nicio reținere.

Acum pare că a trecut la bărbați… la bărbații care i-au trecut prin pat. N-a avut nicio vorbă bună despre niciunul, ba chiar i-a făcut de râs în întreaga țară în stilul caracteristic. Toată lumea se aștepta să-l umilească pe Pepe, ținând cont de istoricul scandalurilor dintre ei, dar cu ceilalți nimeni nu a înțeles ce are.

Oana Zăvoranu îl umilește pe Cove

Cove, prezentatorul emisiunii Vorbește lumea de la Prio Tv a avut în urmă cu mult timp o relație cu Oana Zăvoranu. Pe atunci amândoi lucrau la TVR2 și păreau cuplul perfect. Ulterior, Oana a decis să renunțe la actualul iubit pentru Pepe, cu care s-a și căsătorit ulterior.

Cu Pepe era… pfff… Pepe stă rău de tot la capitolul amor, prost-prost! Nici Mirco Maschio nu stătea mai bine, nici nu ştiu de ce alerga atât Cristina Spătar după el, săraca. Dura maximum zece minute, aia cred că alerga mai degrabă după vreun conac de-al lui, nu după… Nu vreau să zic cine a fost cel mai bun. Cove nu a fost cel mai… micuţ, ca să zic aşa” a spus Oana Zăvoranu, care probabil nu se va opri cu dezvăluirile aici.