Oana Zăvoranu uluiește din nou: motivul pentru care nu poartă niciodată șosete. Nici măcar iarna, sub cizme

oana zavoranu 2

Oana Zăvoranu este recunoscută pentru stilul ei direct și tranșant și nu se sfiiește să dezvăluie detalii intime din viața sa. Recent, aceasta le critica pe femeile care apelează la operații estetice pentru a-și modifica fizionomia și sublinia că ea apelează doar la tratamente non-invazive. Și într-adevăr continuă să arate foarte bine și să se arate tuturor acest lucru.

Într-o altă postare pe Facebook și Instagram, soțul ei a filmat-o în timp ce le prezenta urmăritorilor ei, mai multe perechi de pantofi sport pe care și-i achiziționase de la mai multe branduri de lux. Preferații ei sunt cei de la Alexander McQueen, „adidași clasici albi”, a spus Oana Zăvoranu, care le-a mai făcut o mărturisire fanilor ei.

Niciodată nu poartă șosete, nici măcar iarna, sub cizme. „Am așa o chestie pshică. Nu le suport, în garderoba mea nu există șosete. Nici măcar iarna. Dacă mă vedeți cu cizme, sau UGG-uri, să știți că sunt cu picioarele goale, nu port șosete niciodată„, a spus Oana.

La sfârșitul lunii octombrie, clinica pe care o deține aceasta a fost premiată pentru rezultatele foarte bune pe care le-a obținut în decursul anului, iar ea nu a ratat ocazia să împărtășească tuturor faptul că este nu numai frumoasă, ci și inteligentă. Pe scurt, o femeie de succes.

Oana Zăvoranu, premiată pentru performanțele în business

„Am marea bucurie si onoare sa impartasesc cu voi o realizare personala de mari proportii, de data asta in calitate de femeie de afaceri, ca tot ma manânca de fund toate hamesitele si nonvalorile , ca cica ‘toc’ banii lu’ mamica, nu ma pricep la afaceri, cheltuiesc fara limite si alte baliverne debitate de mintile lor bolnave de invidie si rautate 🤫

Uite ca in ciuda tuturor piedicilor, mizeriilor, furturilor si vicisitudinilor pe care le-am intampinat cu aceasta clinica in care am investit BANII MEI PERSONALI, FARA CREDITE, FONDURI EUROPENE DE INVESTITII, etc, asa cum fac toti ‘marii’ oameni de afaceri din tarisoara asta furata vai mama ei, sunt mandra patroana a unei clinici care este fruntasa, laudata de catre pacientii care ii trec pragul dat fiind serviciile impecabile si preturile mici, respectata si prolifica in domeniul sau de activitate 🙏
Locul 1 pe linie 🙏😘♥️

La #onelifeclinicamedicala
OneLife Clinica Medicala, eu si sotul meu, impreuna cu echipa mea, Dir Gen Horia Vladescu si toti cei implicati, avem grija sa respectam oamenii si sa facem lucrurile asa cum trebuie, pentru ca numai asa poti ajunge pe locul 1
🥇🏆🏵

Hai luati de aici si bagati-va unghia in gat, voi toti cei care nu aveti si nu ati avut niciodata loc de mine in toate sensurile😉…frumoasa sunt, desteapta sunt, tanara sunt, talentata sunt, invingatoare sunt, ceva banuti acolo am, ia sa vedem ce nu am sau nu sunt ?🤪 Va pup tare…numai pe aia care meritati…restul…mare flit! 😬 Oana &Alex ♥️”, a scris Oana Zăvoranu pe facebook.

Revista Presei