Obsesia lui Meghan Markle. A început să-l urmărească imediat. Parcă era în transă

de: Ana Toma
31 iul. 2020
Obsesia lui Meghan Markle. A început să-l urmărească imediat. Parcă era în transă

Ies la iveală detalii neștiute până acum despre cum a început relația dintre Meghan Markle și prințul Harry. Un nou extras din cartea „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family”, publicat la începutul acestei săptămâni va stârni mari controverse. 

Extrasul a fost publicat luni în ziarul The Times și prezintă pe scrut începutul relației ducilor de Sussex. Cartea explică cum la scurt timp după prima întâlnire a celor doi, la Londra, Meghan Markle nu s-a putut abține și a început imediat să urmărească un cont de instagram.

@SpikeyMau5, care avea ca fotografie de profil imaginea unei căști în firmă de cap șoarece, era contul folosit în secret de prințul Harry, iar începutul relației celor doi a fost marcat cu o postare pe fostul cont de instagram al lui Meghan Markle.

Ducesa de Sussex a publicat o imagine cu o lumânare în formă de inimă pe care scria „Kiss Me”, alături de mesajul: ”Inimioare în #Londra”.

Obsedați din prima clipă

În ceea ce privește întâlnirea prințului Harry cu Meghan Markle, aceasta a avut loc la restaurantul Dean Street Townhouse din cartierul Soho din Londra. O sursă a precizat autorilor cărții, Omid Scobie și Carolyn Durand, că Harry a baut o bere, iar Meghan un Martini, stând de vorbă în jur de trei ore cu zambetul pe buze, iar la final, cei doi s-au despărțit fără a se săruta.

”Aproape imediat ei au fost obsedați unul de celălalt. Harry parcă era în transă”, le-a spus un prieten al ducilor autorilor volumului.

A doua întâlnire a avut loc seara următoare, în același loc, iar pentru a se feri de presă, ducii de Sussex au intrat pe ușa angajaților, fiind primiți de un membru al echipei restaurantului, care le-a asigurat discreția necesară.

”Harry știa că ei vor fi împreună candva. Ea avea tot ce trebuia”, a mai precizat sursa.