Ofertă neașteptată pentru Mihai Onicaș de la Survivor România! Are un job nou! Cu cine a semnat faimosul

20 iun. 2020
Ofertă neașteptată pentru Mihai Onicaș de la Survivor România! Are un job nou! Cu cine a semnat faimosul

Mihai Onicaș a lăsat fotbalul pentru câteva luni pentru a accepta provocarea Survivor România. Și-a dorit mult să câștige, dar a fost eliminat spre finalul competiției. După ce a slabit 12 kilograme, acesta începuse să nu mai aducă puncte echipei, așa că demn le-a spus colegilor să-l voteze pentru eliminare.

A crezut că va fi salvat de public, însă telespectatorii au ales-o mereu pe Elena Ionescu în detrimentul tuturor. În cele din urmă, aceasta a și câștigat marele trofeu. Înainte să ajungă în țară, din cauza pandemiei, Mihai Onicaș a fost nevoit să mai rămână în resortul din Republica Dominicană. Granițele erau închise așa că a profitat de vacanță.

Ajuns la 30 de ani acum, Faimosul a fost în trecut fotbalist la Steaua, Viitorul sau ”U” Cluj. Acum a primit o nouă ofertă de a reveni pe teren și chiar a semnat contractul. Va fi mijlocaș într-o echipă din Liga a 3-a SCM Zalău. Înainte de a merge la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, Onicaș evolua pentru Unirea Dej, tot în Liga 3.

Ce a transmis Mihai Onicaș

Faimosul a postat pe pagina sa de Facebook și o explicație legată de noua sa alegere.

”Sunt bucuros să vă anunț că începând din această vară voi juca pentru SCM Zalău, o echipă ambițioasă condusă de oameni ambițioși, care își propun mai multe obiective importante în anii următori! Deoarece familia este foarte importantă pentru mine, am ales să nu mai plec departe de casă, dar, totodată, îmi doream o echipă cu planuri mari! Din acest motiv, consider că SCM Zalău este cea mai bună alegere pentru mine în acest moment!