Olguța Vasilescu a dat marea lovitură! Este vorba despre o sumă uriașă de bani

lia olguta vasilescu

Chiar dacă nu mai este ministru al Muncii, Olguța Vasilescu a bifat o realizare care se măsoară în multe zerouri în coadă pentru zona din România pe care o reprezintă și de unde provine. 

Fostul ministru a anunțat că Uniunea Europeană a aprobat o sumă uriașă de bani pentru dezvoltarea unor zone din Oltenia.

„Comisarul european pentru politica regionala si urbana, Elisa Ferreira, va semna, in data de 17 martie 2020, la sediul Comisiei Europene, de la Bruxelles, proiectul regional de dezvoltare a infractructurii de apa si apa uzata din Dolj.

Este vorba de aprobarea unei sume de peste 450 milioane de euro reprezentand constructia conductelor de apa si canalizare pentru Craiova si alte 22 de localitati din Dolj si a firului 2 de aductiune Izvarna-Craiova, prin care urmeaza ca cetatenii orasului sa beneficieze de apa plata la robinet.

Este un proiect pe care l-am demarat in urma cu 6 ani, in calitate de primar al Craiovei, si care, in sfarsit, primeste finantarea. Compania de Apa Oltenia a demarat deja licitatiile pentru tronsoanele firului 2 Izvarna si lucrarile de canalizare, astfel ca, anul acesta, lucrarile vor putea fi executate.

De mentionat ca este cel mai mare proiect de acest gen din Europa si e obtinut de Craiova si judetul Dolj!,” a scris Olguța Vasilescu, pe contul său de Facebook.

De menționat că Olguța Vasilescu se pregătește ca anul acesta să candideze la funcția de primar în Craiova.

Revista Presei