Toggle Menu
  1. Home/
  2. Sănătate/

Olivia Steer îl ironizează pe Raed Arafat! Ce i-a transmis fondatorului SMURD

  1. Home/
  2. Sănătate/

Olivia Steer a devenit deja un subiect tabu. Aceasta nu crede în tratamentele clasice și militează anti-vaccinare. Mulți medici au încercat să-i explice că luările ei de poziție nu sunt corecte, dar aceasta nu renunță la ideile sale.  Vedeta își susține opinia până la capăt, deși chiar Raed Arafat a contrazis-o. Aceasta i-a dat o replică acidă și la ironizat pe celebrul medic.

ReclamaRecent, jurnalista a lansat o nouă teorie potrivit căreia, “rujeola nu există”. Soția lui Andi Moisescu pretinde că aşa a decis Curtea Supremă din Germania, dar de fapt, aceasta este doar interpretarea ei. Revoltat, Raed Arafat a reacţionat luni şi i-a explicat indirect că face afirmaţiile „iresponsabile”. Oficialul a subliniat că cei de la Curtea Supremă din Germania nu a zis niciodată că virusul nu există, ci a fost vorba despre un pariu pus de un antivaccinist care a promis că cine îi prezintă un singur articol ştiinţific care deţine dovezile asupra existenţei virusului rujeolei primeşte 100.000 euro.

Olivia nu s-a lăsat cu una cu două și a revenit cu o replică acidă pentru secretarul de stat. “Pe Raed Arafat îl aşteaptă 100.000 de euro în Germania dacă dovedeşte existenţa virusului rujeolic”, a scris vedeta pe Facebook. Jurnalista nu s-a oprit aici şi a continuat în acelaşi mod cu o nouă postare.  “Existența virusului rujeolic nu a putut fi dovedită cu probe științifice, în instanța, anul trecut. S-a cerut un singur studiu, care să demonstreze, cu probe irefutabile, existența virusului, și s-au oferit, în schimb șase, pline de informații irelevante.

Asta e motivul pentru care Lanka a câștigat la Curtea Supremă din Germania, iar nu altul: neputință oponenților de a produce o singură (măcar una!) dovadă științifică valida a existenței virusului rujeolic! S-au spus multe păreri, astăzi. Le-am citit și ascultat cam pe toate. Închei ziua cu niște întrebări, la care sper să aflăm toți răspunsurile, cât mai curând. Dacă nu se bazează pe dovezi științifice, ce mai e medicină? O nouă superstiție? O altă dogmă religioasă? O escrocherie? Dacă rujeolă nu are cauze virale, de ce ne mai vaccinăm împotriva ei? Cine are de cîștigat?”, a notat Olivia Steer.

ReclamaPoate te interesează și…

Surpriză uriașă! Fosta componentă a trupei ASIA, verișoară primară cu Ștefan Bănică Junior

Scandal între Jo și Randi! De ce s-au certat fără cale de împăcare după ani buni de colaborare

Acuzații grave din partea lui Rareș Bogdan! Pe cine amenință Liviu Dragnea cu familia

Loading...

Andrei Huluban/ Sursa foto: facebook