Olivia Steer surprinde: care sunt otrăvurile care ne distrug organismul. A arătat dovezi științifice

30 iul. 2020
Olivia Steer surprinde: care sunt otrăvurile care ne distrug organismul. A arătat dovezi științifice

Olivia Steer este un nume foarte controversat în special din cauza reacțiilor ei exagerate pe diverse teme sensibile, cum ar fi vaccinarea. Cu toate acestea, are și multe recomandări pertinente pentru toți cei care o urmăresc. Aceasta trece în revistă, într-o postare pe facebook, otrăvurile care ne imbolnăvesc organismul.

Ea prezintă și câte metode prin care putem să atenuăm problemele de sănătate, care ar putea să apară ca urmare a factorilor externi, inevitabili în societatea de astăzi, din păcate.

Iată ce scria Olivia Steer pe facebook, în urmă cu câteva zile

„Cauza tuturor bolilor” (vătămările corporale cauzate de accidente nu intra aici) – citesc în Thomas E Levy, MD, JD – „se explică prin:
1. nivele mari de IOS (stres oxidativ intracelular)
2. acompaniat și /sau cauzat de nivele crescute de calciu intracelular (nu lactatelor!) și care pot fi
3. puternic combătute sau diminuate de o asimilare crescută a magneziului (frunze verzi, nuci, semințe, plante medicinale), dar și de

4. orice altă intervenție ce poate crește capacitatea antioxidantă în interiorul celulelor, în special vitamina C (fructe proaspete) și gluthatione (ceapa, usturoi, praz, varză, hrean), dar care pot fi
5. agravate suplimentar de apariția noilor pro-oxidanti (otrăvuri, radiații și toxine, ca cele derivate din tutun, alcool, zahăr, prăjeli, afumături, produse de patiserie, lactate, cafea etc, mai ales etc).”

Ce încerc eu să vă spun de fapt e …
Bună dimineața!

PS: Explicațiile din paranteze (strict cele din paranteze) sînt bazate pe suma informațiilor strînse de mine din literatura de specialitate. A se lua cu un grăunte de sare.

Tags: