Omul din spatele lui Meghan Markle! Cine este alături de ea în permanență

Photo Must Be Credited ©Alpha Press 073074 19/05/2018 Queen Elizabeth II at St George's Chapel at Windsor Castle for the wedding of Meghan Markle and Prince Harry.

Marile decizii, se știe, se iau după ce te sfătuiești cu cineva. Este cazul și lui Meghan Markle, care este sfătuită din umbră de un personaj cheie din viața ei. 

Publicația Harper’s Bazaar a publicat un amplu material de presă în care a scris că Meghan s-a aflat în toată această perioadă în compania mamei sale, Doria Ragland, care este în permanență alături de ea și cu care o relație foarte apropiată, spre deosebire de relația cu tattăl său, cu care este certată.

Decizia care a uimit toată Anglia 

Harry va rămâne prinţ şi el şi soţia sa îşi vor păstra titlurile de duce şi ducesă de Sussex, într-un moment în care încep o nouă viaţă împărţită între America de Nord şi Marea Britanie, dar nu vor participa la evenimente ceremoniale sau vizite regale.

„Am vrut să auziţi adevărul de la mine, atât cât îl pot împărtăşi, nu ca prinţ, sau duce, ci pur şi simplu ca Harry, aceeaşi persoană pe care mulţi dintre voi aţi urmărit-o crescând în ultimii 35 de ani dar cu o perspectivă mai clară”, a mai spus prinţul.

„Regatul Unit este casa mea şi locul pe care îl iubesc. Asta nu se va schimba niciodată. (…) Simt o mare tristeţe pentru că s-a ajuns la asta”, a afirmat el.

Mulţi comentatori fac o paralelă cu abdicarea regelui Eduard al VIII-lea în 1936, care, căsătorindu-se cu o americancă divorţată, a renunţat la tron. Dar acesta nu şi-a pierdut titlul, ci doar a fost retrogradat de la rangul de „Majestatea Sa Regele” la cel de „Majestatea Sa Regală Ducele de Windsor”.

Înainte de tânărul prinţ, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul britanic, mama sa Lady Diana pierduse într-adevăr acest statut după divorţul de prinţul Charles în 1996. La fel ca Sarah Ferguson, când s-a despărţit de prinţul Andrew, fratele lui Charles.

Loading...

Revista Presei