Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

25 ian. 2021
Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Ne otrăvim organismul în fiecare zi, iar când începem să luăm în seamă semnalele de alarmă pe care corpul ni le dă, poate fi târziu. Boala s-a instalat deja, iar tratarea ei nu este tocmai ușoară. Pe lângă factorii de risc ca alimentația, poluarea, tutunul, alcoolul, radiațiile, autostresul este cel care ne îmbolnăvește încet, dar sigur.

Renumitul medic militar, profesorul Alin Scarlat a explicat că frica este cea mai puternică otravă astăzi: ne intoxică atât mintea, cât și sufletul, iar de aici este doar un pas până la boală.

„Frica este cea mai negativă trăire pe care o poate trăi omul și are aceeși amplitudine ca și iubirea, doar că este cu minus. Frica nu se tratează cu medicamente. Trebuie doar să ne încărcăm cu iubire”, a explicat medicul Alin Scarlat. Frica este otravă pentru trup, suflet și minte.

Același lucru este valabil și când vine vorba despre autostresul, adică stresul pe care ni-l inducem singuri, pentru că noi suntem cei care avem controlul asupra noastră.

„Niciodată să nu tratezi trupul înaintea sufetului”

„Autostresul ne îmbolnăvește. Sunt foarte puține situații în viață pentru care merită să ne stresăm. Când începi cu aoleu, la aoleu ajungi. Stresul induce virbrații negative în suflet și minte. Și tutunul adune vibrații la fel de negative ca și frica și stresul”, a explicat profesorul Alin Scarlat.

„Bolile apar mereu datorită tulburărilor din suflet. Niciodată să nu tratezi trupul înaintea sufetului. Boala este o dizarmonie între trup, suflet și minte. Toate sunt purtătoare ale particulelor lui Dumnezeu. Orice tulburare în suflet are reverberație în minte și trup”, a adăugat acesta.

Profesorul Alin Scarlat a absolvit Facultatea de Medicină Generală IMF Cluj-Napoca în anul 1983 cu media de licență 10. Acesta și-a dedicat ultimii ani cercetării și a scris numeroase tratate, dar și nouă cărți excepționale în care explică în detaliu și cum poate fi prevenit cancerul, dar și orice altă boală în general.

„Majoritatea tumorilor au stări precanceroase și descoperite la timp se vindecă relativ ușor. Alimentația, medicamentele, alcoolul, tutunul și radiațiile sunt principalii factori, care cumulați duc la apariția cancerului”, a explicat profesorul Alin Scarlat, care a avertizat că radiațiile din saloanele de înfrumusețate pot face, de asemenea, foarte mult rău.

„Cât timp Dumnezeu este cu tine, nu ai de ce să te temi”

Pe lângă cele menționate mai sus, sunt și mulți viruși care lăsați netratați duc la cancer. Cel hepatic și helycobacter pylori sunt doar două exemple date de celebrul doctor.

Somnul are și el un rol foarte important pentru regenerarea organismului. Avem nevoie de 8 ore sau chiar și mai puțin, dar este important să ne odihnim, spune Alin Scarlat.

„Apa vie e un tratament la îndemână oricui. Somnul ne aduce cel mai important echilbru în organism”, a insista medicul, care a adăugat și că „Cea mai sigură metodă de detoxifiere a organismului este postul”.

„Cât timp Dumnezeu este cu tine, nu ai de ce să te temi”, a conchis acesta.