Otrava din frigider! Eliminați aceste alimente sau veți avea mari probleme digestive în timp. Medicii trag semnalul de alarmă

frigider-700×525

Nu tot ceea ce este ieftin este prost și nu tot ceea ce este scump este bun. Alimentația sănătoasă a devenit o adevărată provocare în ultimii ani. Fructe și legume pline cu pesticide, laptele care nu mai e lapte, brânza care nu mai e brânză. Cam nimic nu mai este cum era, iar ceea ce se află prin frigiderul nostru de multe ori este pură otravă.

Mezelurile la prețuri mici par a fi mai periculoase ca orice. Experții care lucrează în domeniul protecției consumtorilor au realizat numeroase studii și au concluzionat că mezelurile ieftine conțin fosfați, nitriți, nitrați, arome sintetice și coloranți, multă sare și multă apă.

Toate acestea împiedică absorbția calciului în corp, îmbătrânesc pielea, determină apariția cearcănelor și a pungilor sub ochi, cresc riscul cancerului și ne expun la demență sau la alte boli neurodegenerative.

De ce au mezelurile gust bun

Mai mult decât atât fac ravagii în organele digestive, iar acest lucru îl vom resimți. Conform oamenilor de știință, din nefericire, doar unul dintre ingredientele mezelurilor este carne, dintr-o listă de 20, fapt constat și de experți consultați de CNN.

Aspectul care te face să crezi că acele produse sunt delicioase ar proveni de la făina de soia sau de amidonul de cartofi folosită chiar și în 40% din compoziţia mezelurilor ieftine,

Citește și:

Revista Presei