OZN-ul care va face ravagii pe șosele! Francezii nu se dezmint. Imagini fabuloase cu bolidul care va apărea în octombrie

11 mart. 2020
OZN-ul care va face ravagii pe șosele! Francezii nu se dezmint. Imagini fabuloase cu bolidul care va apărea în octombrie

Acesta este OZN-ul care va face ravagii pe șosele la finalul acestui an. Francezii nu se dezmint. Au publicat noi imagini fabuloase cu bolidul care va apărea la finalul lui 2020.

OZN-ul care va face ravagii pe șosele

Cel mai puternic Peugeot 508 construit vreodată este aproape gata. Francezii lovesc dur concurența cu noul lor model. Vorbim despre Peugeot 508 Sport Engineered cu 360 de cai putere.

Bolidul a văzut deja luina zilei pe circuitul Le Castellet din Franța. A fost testată de către inginerii francezilor. Primul model dezvoltat sub noul brand Sport Engineered, care înlocuiește gama GTi, Peugeot 508 Sport Engineered este pus în mișcare de un sistem de propulsie plug-in hybrid, care dezvoltă un total de 360 de cai putere.

Este vorba despre un motor PureTech de 1,6 litri, care dezvoltă 200 de cai putere, și un motor electric, amplasat pe puntea din spate, care îi aduce încă 200 de cai putere.

Dacă modelul de serie va primi și bateria conceptului, cu o capacitate de 11,8 kWh, acesta va putea rula cu emisii zero până la 50 de kilometri în ciclul WLTP.

Cel mai nou sedan al francezilor își va face apariția pe șosele la finalul anului 2020. Primii clienți se vor bucura de acest bolid în luna octombrie, conform promotor.ro.