Pandemia de coronavirus va exploda în România! Previziuni sumbre ale unui medic. Vor fi multe decese

23 mart. 2020
Pandemia de coronavirus va exploda în România! Previziuni sumbre ale unui medic. Vor fi multe decese

Pandemia de coronavirus va exploda în România. Din păcate, vom avea mai multe decese. O spune unul dintre medicii care au făcut minuni până acum în lupta cu COVOD-19.

Coronavirus va exploda în România

Previziuni extrem de negre ale medicului Virgil Musta, de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara. Acesta pare să fi găsit rețeta magică pentru vindecarea coronavirusului. 47 de pacienți vindecați, aproximativ 2/3 din totalul vindecaților din România.

Totuși, acesta spune că problemele de abia acum încep. „Situația se va înrăutăți în curând și în România, din păcate… Nu sunt pesimist, dar toate datele arată în senul acesta. Și am argumente despre asta. România nu este într-o situație critică, dar vom fi peste probabil o lună…

De la sfârșitul săptămânii viitoare va începe, probabil, o creștere masivă și cu cazuri grave pentru că va cuprinde exact acești pacienți cu risc. Epidemiologii spun că vârful va fi după Paște, nu știu, nu sunt epidemiolog, dar, ați văzut, în principiu o epidemie de genul acesta, dacă sunt multe cazuri bruște, la un moment dat se epuizează populația și nu mai are cine să facă boala, dar cu sacrificii enorme, cu multe decese”, a declarat Virgil Musta la Kanal D.