Panică la Antena 1! Mirela Vaida este grav bolnavă: Nu mai poate ieși din casă

mirela vaida

Este panică maximă la Antena 1! Una dintre cele mai cunoscute și de succes prezentatoare ale postului este grav bolnavă. Este vorba despre Mirela Vaida care nu mai poate ieși din casă.

Mirela Vaida, grav bolnavă

O vedetă iubită de telespectatorii Antena 1 şi-a speriat toţi fanii după ce a anunţat că este grav bolnavă. S-a aflat și ce afecțiune are Mirela Vaida și de ce a rămas blocată în propria casă.

Mirela Vaida, realizatoarea emisiunii Acces Direct de pe Antena 1, trece prin momente grele. Vedeta a postat un mesaj pe pagina ei de socializare în care povesteşte despre starea ei de sănătate şi despre faptul că stă în casă şi este supusă unui tratament băbesc de către soacra ei.

Totuși, vedeta Antena 1 şi-a liniştit fanii. Nu este vorba despre coronavirus, ci doar despre o otită. Totuşi, copiii ei s-au speriat din cauza stării acesteia, mărturiseşte Mirela Vaida.

„Nu-i coronavirus! E otită… M-a băgat soacră-mea sub tratament băbesc: țuică fiartă, usturoi în ureche, ceapă pe gât, gargară cu sare și sare grunjoasă caldă la ureche, sub căciulă!! Miros ca un cârnat! N-are cum să mă atace vreun virus. S-au speriat și copiii.. Și, totuși, tratamentul ăsta o da roade sau a vrut să râdă soacră-mea un pic de mine…?”, a scris Mirela Vaida pe o rețea de socializare.

Revista Presei