Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

PANICĂ la metrou: Incident la staţia Unirii. S-a folosit o substanţă chimică

  1. Home/
  2. News/

Alertă la metrou, după ce o persoană neidentificată a pulverizat gaze de natură neindentificată într-un tren care circula din direcția Pipera spre Berceni.

Călătorii au declanşat sistemul de alarmă, iar conductorii trenului au decis ca toţi pasagerii să fie debarcaţi în staţia Unirii 2.Reprezentanţii Metrorex au apelat numărul naţional de urgenţă 112 si Serviciul Poliţiei Metroului pentru depistarea persoanei care a provocat incidentul.

“Metrorex anuntă că astăzi, 16.08.2018, la ora 18.00, în trenul de metrou care circula din direcţia Pipera spre Berceni, un călător a pulverizat gaze de natura neindentificata ( tip spray). Personalul de conducere a trenului, avizat de călători prin sistemul de alarmă din tren, a decis debarcarea tuturor călătorilor în staţia Unirii 2 şi retragerea trenului la depou pentru eventuale cercetări făcute de organele abilitate. Reprezentanţii Metrorex au apelat numărul naţional de urgenţă 112 si Serviciul Poliţiei Metroului pentru depistarea persoanei care a provocat incidentul”, a anunţat reprezentanţii Metrorex.

Trebuie sa reamintim si: Crima de la metrou. Magdalena Șerban a spus de ce a împins-o pe tânăra de la Dristor în fața metroului

O tânăra și-a pierdut viața după ce a a fost împinsă pe șinele metroului. Magdalena Șerban este acuzată că a mai încercat să împingă o femeie în fața metroului, cu câteva ore înainte, dar aceasta s-a apărat.

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor. Procurorii susţin că, pe 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat. Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

Ea le-a spus anchetatorilor că a avut o stare de „disperare” şi o „decădere” din cauza unei vieţi lipsite de hrană şi adăpost.

În legătură cu incidentul din staţia Dristor, femeia susţine că a fost deranjată de muzica pe care tânăra o asculta la căşti, ar fi intrat într-o „altercaţie” şi “îmbrânceală” cu aceasta şi nu recunoaşte că ar fi lovit-o pe tânără cu piciorul, aşa cum apare pe camerele de supraveghere.

“Dacă toată lumea care are altercaţii la metrou ar fi dusă la arest, unde am ajunge?”, le-ar fi spus femeia judecătorilor.

admin