Panică maximă la Kanal D! Prezentatorul Survivor, de urgență, la spital: Ce a pățit Dan Cruceru

survivor

Clipe de panică pe platourile de filmare ale Survivor România. Prezentatorul show-ului a ajuns, de urgență, la spital. Abia la câteva ore după incident s-a aflat ce s-a întâmplat cu Dan Cruceru. Sunt probleme mari în cadrul show-ului. Și Ruby a ajuns la spital cu doar câteva ore înainte.

Prezentatorul Survivor România, la spital

Prezentatorul Survivor România, Dan Cruceru, a ajuns la spital. Acesta a avut parte de momente cumplite pe platourile show-ului. Acesta a fost internat la aceeași clinică din Republica Dominicană, unde a ajuns și Ruby, după ce a acuzat dureri insuportabile.

Dan Cruceru a ajuns pe perfuzii, la spital. Vedeta s-a simțit atât de rău încât a fost nevoie să se interneze, la doar câteva ore distanță Ruby. Și cântăreața a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a făcut o criză de stomac. Aceasta a fost transportată pe brațe până la barcă, iar acolo a fost preluată de o echipă medicală.

Cu cearcăne adânci, dar încă cu zâmbetul pe buze, Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii ”Survivor România” 2020, de la Kanal D, a făcut un anunț pe pagina de socializare. Chiar dacă nu a dezvăluit diagnosticul pus, acesta i-a îndemnat pe toți să urmărească un nou episod din aventura din Jungla Dominicană.

“…Am ajuns în același pat cu ea…

Citește și:

Revista Presei