Pariul câștigător vine din Suedia! Noile modele Volvo arată fabulos: Orice șofer visează o asemenea mașină

2021-Volvo-S90-hybrid-in-Platinum-Grey-2

Suedezii au dat lovitura. Mașina viitorului vine din Scandinavia. Noile modele ale celor de la Volvo arată demențial. Avem imaginile care vor face furori pe șosele.

Noile Volvo vor rupe piața

Orice șofer visează să conducă noile modele de Volvo. Practic, acestea vor rupe piața auto. Suedezii au dezvăluit cu arată Volvo S90, Volvo V90 și Volvo V90 Cross Country. Acestea au primit un facelift.

Modificările de design sunt aproape imposibil de identificat. Dar facelift-ul aduce versiuni cu sistem micro-hibrid de 48 de volți.

Cei de la Volvo oferă versiuni cu sistem micro-hibride pentru întreaga sa gamă, făcând un pas mare pe drumul electrificării.

Suedezii au anunțat încă din 2016 că obiectivul lor este să vândă un milion de mașini electrificate până în 2025.

Prin acest obiectic, scandinavii își propun reducerea consumului de combustibil și a emisiilor cu până la 15%. Volvo V90 și V90 Cross Country au primit o nouă semnătură luminoasă spate și semnalizatoare secvențiale, conform promotor.ro.

La bord, sistemul audio Bowers and Wilkins a fost modernizat. Vorbim de o funcție de anulare a zgomotului.

Clienții pot comanda și funcția Advanced Air Cleaner cu senzor de particule de praf, disponibil inițial doar pentru piața din China. Acesta permite monitorizarea calității aerului și curățarea acestuia în doar câteva minute. Funcția este disponibilă nu numai la modelele S90, V90 și V90 Cross Country, ci și în gama S60.

Porturile USB-C înlocuiesc prizele de 12 volți din spate și este disponibilă la bord încărcarea prin inducție a telefoanelor mobile.

Citește și:

Revista Presei