Paşte 2020! Cum sunt zodiile de fapt de Paște! Detalii interesante

paste

De Paşte, fiercare zodie are o serie de acţiuni specifice care le dictează modul în care vor petrece Sărbătorile Pascale. Află în rândurile de mai jos cum se comportă fiecare nativ în aceste zile de sărbătoare.

Berbec
Vrei să ai parte de o masă fandosită de Paște, dar îți plac și mesele cu oameni veseli, glumeți, care știu să se distreze. Berbecii, de felul lor sunt oameni deschiși și direcți, așa că se vor înțelege cu toată lumea, și-și vor face noi prieteni.

Taur
Taurii sunt tradiționalișți când vine vorba de datini și obiceiuri. Pe masă lor vei găși toate preparatele specifice Paștelui, în cantități foarte mari. Are grijă că invității lui să se simtă cât mai bine. Dacă ai invitație la masă de Paște de la un Taur, nu mânca nimic în ziua respectica, vei avea de unde alege. Nu uită să-l lauzi.

Gemeni
Gemenii nu prea țin la obiceiuri. Cel mai probabil, te va aștepta cu tradițională friptură de miel, dar în rest nu prea își va da interesul. În schimb nu-ți fă griji în privința atmosferei, gemenii știu să se distreze și în același timp să-i facă și pe ceilalți să se simtă bine.

Rac
Atenți și răbdători, racii pregătesc tot evenimentul din timp, că nu cumva să fie vreun detaliu care să le scape. Dacă petreci Paștele acasă la un rac, sigur vei simți mirosul de pască și cozonaci și vei găși atmosfera caldă de acasă.

Paşte 2020! Cum sunt zodiile de fapt de Paște! Cine sunt gurmanzii Sărbătorii Pascale

Leu
Ți-ai imaginat cum e Paștele acasă la vedete? Mergi la un leu cu ocazia acestor sărbători, și vei vedea. O să ai parte de absolut toate preparatele tradiționale, puse în cea mai scumpă veselarie. Pentru că le place să se laude, leii vor organiza o masă mai fandosită, eticheta a Casei Regale.

Fecioara
Fecioarele sunt de fel ordonate și își dau interesul pentru orice. Cu siguranță și-a făcut liste peste lista și s-a pregătit cu mult timp înainte pentru a organiza masă de Paște. Fecioara încearcă să facă totul că la carte, și îi iese o petrecere frumoasă, pentru că gazdă Fecioara este atentă la toate detaliile și se gândește la toți invității.

Balanță
Dacă ai fost invitat la masă de Paște a Balanței, poți fi sigur că vei găși acolo numai bună dispoziție, mâncăruri tradiționale, dar și deserturi exotice, băutură de calitate și oameni care știu să se simtă bine.

Scorpion
Scorpionii nu se dau în vânt după o petrecere, o masă, cu mulți invitați și multe preparate. Dar cei invitați, se vor simți bine pentru că scorpionul îi va uimi cu preparate gătite bine, iar băutură va fi pe măsură.

Săgetător
Sagetatorii se cam împart în două categorii. Cei care țîn la tradiție și nu lipsesc în niciun an de la Înviere, pregătind un adevărat festin pentru masă de sărbători, și cei care sunt mai non-conformiști. Oricum ar fi, va fi voie bună și veselie..

Capricorn
Capricornilor le place să aibă în jurul lor familia și cei mai apropiați prieteni. Cum este și normal, capricornul nu va exagera cu mâncărurile tradiționale și va pune pe masă mâncăruri de toate felurile. Dacă ești invitat de Paște la un capricorn, așteaptă-te că atmosfera să fie destul de protocolară, cu discuții despre viitor și carieră.

Paşte 2020! Cum sunt zodiile de fapt de Paște! Cine sunt gurmanzii Sărbătorii Pascale

Vărsător
Vărsătorii nu se dau un vânt după mese fandosite și sortimente de mâncare pe care nu știi de unde să le începi. Important este că masă vărsătorului va fi presărată cu distracție și discuții despre orice. Va fi o atmosfera veselă în spiritul sărbătorilor.

Pești
Peștii vor avea mare grijă că fiecare invitat al lor să se simtă bine din toate punctele de vedere. Peștii vor reuși să te primească cu o atmosfera magică, parfumată cu miros de cozonac. Muzică bun, vin bun, mâncare bună, prieteni și oameni cu care ai ce vorbi…

Paşte 2020! Cum sunt zodiile de fapt de Paște! Cine sunt gurmanzii Sărbătorii Pascale

Revista Presei