Patronul B1 Tv, miliardarul Bobby Păunescu are o nouă iubită! A fotografiat-o complet goală

21 aug. 2019
Patronul B1 Tv, miliardarul Bobby Păunescu are o nouă iubită! A fotografiat-o complet goală

Bobby Păunescu a fost mulți ani împreună cu una dintre cele mai frumoase femei din România, superba Monica Bârlădeanu. Cei doi au locuit o perioadă în SUA, iar relația lor s-a terminat brusc și neașteptat. Miliardarul se îndrăgostise de fotomodelul Alice Peneacă (26 de ani), pe care a cunoscut-o pe facebook.

După doar trei luni, patronul B1 Tv a cerut-o în căsătorie, iar nunta a fost una ca-n povești. Căsnicia a durat doar trei ani, iar la finalul lui 2018, cuplul se afla în plin proces de divorț.

„Suntem în proces de divorţ, încă nu s-a finalizat. După ce petreci atâta timp alături de o persoană este normal şi de bun simţ să rămâi în relaţii OK“, a precizat vedeta  la acel moment. Cât despre o nouă relaţie, Alice Peneacă a spus că preferă să închidă o uşă înainte de a o deschide pe următoarea, însă a dezvăluit că nu exclude o a doua căsătorie, deşi în momentul de faţă cariera este prioritară. „Cu siguranţă va veni momentul să întemeiez o familie, însă având deja o experienţă, mă face să fiu mult mai atentă cu deciziile mele. Bărbatul ideal pentru mine ar trebui să fie deştept, muncitor, carismatic şi să aibă un suflet frumos“, a mai declarat fotomodelul pentru perfecte.ro, precizând şi că în acest moment este fericită.

Cine este noua cucerire 

Nu doar ea se simte bine, ci și Bobby Păunescu, care pare că a trecut peste despărțire și deja are o nouă iubită, cu care se află într-o vacanță pe un yacht de lux, în Sicilia. Alyssa Arce, un model american în vârstă de 27 de ani, al cărei cont de Instagram este interzis minorilor, spun jurnaliștii de la Click și aste pentru că tânăra a postat multe fotografii cu ea în ipostaze super sexy și chiar și nud, care nu pot fi redate. Silueta bărbatului care a surprins-o astfel pare a fi cea a miliardarului, de profesie regizor.