Paula Seling rupe tăcerea! Ce i-a făcut propriul soț: De ce nu are copii

Una dintre cele mai bune voci din România a fost mereu cât se poate de discretă cu viața de cuplu. Paula Seling a încercat să nu se afișeze cu propriul soț, lăsând la vedere doar cariera artistică.

Acum, solista s-a decis să rupă tăcerea. A făcut dezvăluiri de senzație din trecut, dar a spus și de ce nu a devenit mamă până la 40 de ani.

Paula Seling, dezvăluiri din viața de cuplu

Paula Seling este căsătorită de aproape 15 ani cu inginerul Radu Bucura. Cei doi formează un cuplu încă din adolescență, dar discreția a fost cea care le-a marcat relația. Acum, artista s-a decis să scoată la iveală mai multe secrete. A spus și de ce nu a devenit mamă până acum. „Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja şi de a ne proteja relaţia este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecţi, ci că pur şi simplu nu s-a întâmplat.

Acum, când va vrea Dumnezeu şi vom fi pregătiţi, atunci va fi”, a spus Paula Seling, conform Antena Stars.

Paula Seling a vorbit și despre începuturile relației cu Radu Bucura și cum a fost cucerită de către actualul soț. „Radu este omul care m-a făcut să fac autostopul de la Predeal la Brașov în urmă cu 19 ani. Cel care m-a facut să-i fac poze pe ascuns, la Năvodari, în 1995, fără să îl cunosc. Să mă apropii de el, fără să mai conteze timiditatea mea, și să-i spun de ce îmi place de el.

A fost cel care, după nouă ani m-a sunat și căruia, la o săptămână jumătate de la telefonul respectiv, îi spuneam „DA”. El este omul bun la toate, nu se dă înapoi de la nimic. Este, de profesie, inginer constructor, dar a studiat tobele și are una dintre cele mai educate și fine urechi pe care le cunosc.

Mă critică mereu, mă ajută mereu. Este mereu alături de mine și face tot ce poate pentru a-mi stimula creativitatea. A construit o casă pentru noi, îi place să facă lucruri cu mâna lui. Este extrem de atent la detalii. Simte nevoia să cotroleze tot ce ar putea să modifice rezultatul final al lucrurilor pe care le face sau la care participă. Este foarte sufletist deși nu arată asta niciodată. Pare de fier, dar e și sensibil” a povestit Paula, în urmă cu ceva timp, pentru site-ul Femeide10.ro.

Revista Presei