Pavel Bartoș a uimit pe toată lumea! Imaginea finalului de an: S-a întâmplat după Vocea României

Pavel Baros

Unul dintre cei mai apreciați actori, dar și prezentatori TV uimește la fiecare apariție. Glumele și ieșirile lui de la Vocea României au fost mereu printre cele mai reușite. De această dată, Pavel Bartoș a uimit și în afara platourilor de filmare.

Totul s-a întâmplat după ce s-a terminat Vocea României. Fanii îndrăgitului actor nu se așteptau la o imagine atât de frumoasă. Surpriza a fost pe măsură.

Ce făcea Pavel Bartoș în miez de noapte

Imediat după ce Vocea României s-a terminat, Pavel Bartoș a plecat de pe platourile de filmare. Tocmai se terminase ultima semifinală ”Vocea României” a showului. După ce s-a tras cortina actorul s-a dat de gol pe Instagram.

Lupta din semifinală a fost strânsă, iar pe scenă concurenții, alături de antrenorii lor, au dat tot ce au avut mai bun. Mai rămâne încă un hop de trecut, finala, ce va avea loc vineri, 20 decembrie, iar trofeul Vocii și cecul în valoare de 100.000 de euro își vor găsi posesorul. Semifinala, una dintre cele mai importante etape ale show-ului de voci, s-a întins aproximativ până la ora 1.00, astfel că oboseala, pentru antrenori, concurenți, echipa de producție și gazdele emisiunii s-a adunat.

Printre cei care pare că nu s-au lăsat doborâți de ora târzie s-a numărat Pavel Bartoș, prezentatorul Vocii încă de la apariția ei pe sticlă. După terminarea filmărilor, îndrăgitul actor s-a plimbat cu cățelul său. Deși a avut parte de o zi aglomerată, și patrupedul avea nevoie de câteva minute petrecute alături de stăpânul său.

Bartoș a publicat o imagine, pe Instagram, cu animalul său de companie, fericit că este scos la plimbare. „Chiar daca e aproape doua noaptea si sunt dupa un live, bucuria lui, a câinelui ca e scos la plimbare, este de nepretuit!”, a scris Pavel Bartoș în mediul online.

Fanii lui au fost încântați de mișcarea lui Pavel. „Ce frumusețe de cățel!/ Ce gest frumos, să pui pe primul plan bucuria câinelui în pofida faptului că erai obosit! Sublim! Felicitări!!!!/ Cel mai iubit dintre pământeni/ Cine știe, cunoaște!/ A realizat și el că dacă avea alt stăpân, la ora aia clar nu îl plimba/ Ce drăguț” , sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Revista Presei