Penibil suprem! Care este cea mai urmărită vedetă la ora actuală pe Youtube! Cum s-a filmat: filmulețul e viral

youtube

Antena 1 a primit numeroase amenzi din cauza serialului Vulpița și Viorel și în ciudat faptului că postul de televiziune, dar și Mirela Vaida sunt intens criticați pentru promovarea acestor tip de subiect, ei bine audiențele sunt unele demne de Cartea Recordurilor.

Celebra Vulpița, o tânără care nu pare să fi citit vreodată vreo carte în viața, ei a devenit un adevărat fenomen. Milioane de oameni urmăresc zilnic ieșirile ei publice la Acces Direct, dar și pe Youtube. Incredibil, dar adevărat, aceasta se află pe locurile 1 și 2 în trending Youtube.

Cântărețul de manele Rafaelo a fost cel care a scos o melodie cu ea și deja a devenit celebru pe internet. Mai întâi a postat un promo al piesei de 20 de secunde, care a strâns într-un timp record pentru 1 milion de vizualizări. Însă odată ce a postat întregul video, audiența a explodat la propriu: 1,1 milioane de oameni l-au vizionat în doar 14 ore.

Și Feli a lansat acum o săptămână o piesă foarte frumoasă și emoționantă, Mă strigă mama, dar aceasta abia a depășit cu greu 600.000 vizualizări.

Youtube-ul este dominat astăzi, de artiști precum Jador, Carmen de la Sălciua și Dani Mocanu, toți trei cântăreți de muzică de petrecere. Săptămâna trecută Culiță Sterp era cel care domina topul, într-o colaborare cu Jador și Susanu. Trebuie menționat că aceștia, însă s-au impus pe piață cu un tip de manea modernă, care este diferită de ceea ce cântă Florin Salam, de exemplu, aflat și el printre locurile fruntașe în căutări.

Citește și:

Revista Presei