Pensiile românilor, în pericol?! Anunțul care vizează milioane de oameni: Este obligatoriu

pensii3-465×215

Acesta este anunțul care vizează milioane de români. Imediat după ce a pierdut guvernarea, dar și în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, cei de la PSD au spus că PNL și Klaus Iohannis vor tăia pensiile românilor, dar și salariile.

Acum a venit și momentul adevărului. Sunt sau nu pensiile și salariile în pericol de a fi înghețate sau tăiate: Klaus Iohannis a făcut anunțul oficial.

Iohannis, anunț despre pensii și salarii

Chiar președintele Klaus Iohannis a făcut o serie de declarații extrem de clare în ceea ce privește creșterile prevăzute pentru pensii și salarii. El a spus cum vede acest lucru.

Klaus Iohannis anunţă că Guvernul PNL va pune în aplicare legislaţia în domeniul pensiilor şi salariilor, care prevede creşteri, în ciuda dorinţei de încadrarea în ţinta de deficit de 3% în 2020. „Legile în România sunt obligatorii, nu sunt facultative. Nu pot să vă spun decât că eu voi insista ca noul guvern să respecte ad litteram toată legislația care este în vigoare. Iar dacă există probleme în legislația în vigoare, ceea ce se poate întâmpla, guvernul va veni cu propuneri de modificare. Însă din discuțiile pe care le-am avut, nu există vreo intenție la guvern de a modifica vreo lege pentru a face economie. Guvernul nu dorește să taie pensii și salarii. Ba dimpotrivă”, a declarat Iohannis.

Klaus Iohannis a afirmat că nu a fost de acord nici cu tăierile de salarii din 2010. „Nu mai sunt în campanie. Oamenii nu trebuie pedepsiţi pentru proasta guvernare pesedistă”, a mai precizat preşedintele.

 

Revista Presei