Pensiile și salariile românilor, în mare pericol! Se anunță o criză fără precedent

11 oct. 2019
Pensiile și salariile românilor, în mare pericol! Se anunță o criză fără precedent

Pensiile și salariile românilor sunt în mare pericol! Se anunță o criză fără precedent în țară. Cei de la PSD au pierdut puterea., iar acum proclamă colapsul.

Economia va sări în aer pur și simplu după moțiunea de cenzură care a demis Executivul Dăncilă. Mai mult, salariile și pensiilor românilor sunt în mare pericol.

Va fi instabilitate economică

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi, iese la atac. Acesta spune că pensiile și salariile românilor sunt în mare pericol. Budăi îi acuză pe preşedinţii Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, şi Uniunii Salvaţi România (USR), Dan Barna, că au aruncat ţara în haos.

El a declarat că unul dintre ei îşi doreşte să fie premier, iar celălalt vrea alegeri anticipate, fără a avea „nicio soluţie pentru români şi pentru România”.

„Liderul PNL anunţă că se vrea premier. Cel al USR că vrea alegeri anticipate. Aceştia sunt cei care au aruncat ţara în haos. Nu au nicio soluţie pentru români şi România. O ţară neguvernată va duce la explozia cursului de schimb leu-euro, la instabilitate economică, la creşterea preţurilor, va speria investitorii şi deopotrivă pensionarii şi salariaţii. Aceasta este opoziţia. Nu dă doi bani pe români şi România, ci vede doar propriile interese electorale”, a afirmat Budăi la scurt timp după adoptarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului din care face parte.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, de Parlament. S-au înregistrat 238 de voturi „pentru”, a anunţat deputatul PRO România Cătălin Nechifor.

„464 total, numărul total prezent – 399, voturi exprimate – 245, anulate – 3, numărul total de voturi valabil exprimate – 242, din care voturi pentru adoptarea moţiunii de cenzură – 238, contra – 4, abţineri, zero. Ca urmare a faptului că din totalul de 464 de parlamentari au fost prezenţi 399, din care 238 au votat pentru, moţiunea de cenzură a întrunit majoritatea voturilor cerută de Constituţie pentru pentru adoptare”, a precizat secretarul Senatului, Marcel Vela, în plen.