Pepe a dat lovitura anului! A semnat cu o nouă televiziune! Ce emisiune va avea? Divorțul de Raluca Pastramă l-a ajutat enorm! Dezvăluri din culise

23 dec. 2020
Pepe a dat lovitura anului! A semnat cu o nouă televiziune! Ce emisiune va avea? Divorțul de Raluca Pastramă l-a ajutat enorm! Dezvăluri din culise
Pepe a debutat în muzică în anul 1996, la un festival de muzică la Ploiești

Pepe intrase într-un con de umbră în ultima perioadă, dar divorțul de Raluca Pastramă l-a readus din nou în prim plan. Prima lovitură în carieră a venit cu melodia Lolita, o colaborare cu Jador, care i-a adus un mare plus de notorietate pe Youtube. Piesa a ajuns pe locul 1 în trending, o premieră pentru artist.

Pe 20 decembrie, Pepe a mai lansat un clip, M-am jurat, de data aceasta singur. Pare o dedicație pentru soția lui, Raluca Pastramă și deja are succes destul de mare. În doar două zile a strâns peste 350.000 de vizualizări și se află pe locul 27 în trending Youtube. Așadar, cariera lui în muzică este clar pe un plan ascendent, după marea despărțire, iar povestea pare trasă la indigo cu cea după despărțirea de Oana Zăvoranu.

Pepe a semnat cu Antena1! Pentru ce proiect?

Şi m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon, / De fiecare dată îmi pare răuu / Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte / Fiindcă toate sunt pretexte / Să te aud să-ți vorbesc din nou’ și M-am obișnuit cu gândul că n-am să mai vin / Acolo unde nu mi-e liniștea. / Ai crezut c-am să mă întorc, dar uite că mă abțin / Îmi beau sticla de amar cu altcineva”, sunt câteva dintre versurile melodiei M-am jurat”, interpretată de Pepe.

Pepe și Raluca Pastramă, când erau fericiți împreună

Acum artistul mai dă o lovitură. A semnat din nou cu Antena1 pentru show-ul Te cunosc de undeva. El a mai fost concurent în trecut și a făcut senzație. A câștigat deja două ediții și era preferatul juriului. Noul contract pare unul foarte avantajos, iar producătorii l-au readus în distribuție, în contextul în care acesta a început să fie din nou în atenția publicului, după o perioadă în care era mai mult absent.

Din noua ediție Te cunosc de undeva vor mai face parte: Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu, Emilia Popescu, Ana Baniciu și Rauka, Cristina Vasiu și Radu Ștefan Jr. Juriul rămâne același: Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea și Cristi Iacob.

Oana Zăvoranu îl umilește din nou pe Pepe

Oana Zăvoranu nu crede în divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Aceasta crede că totul este o regie pentru ca fostul ei soț să mai câștige ceva bani în plus și proiecte noi. Chiar dacă despărțirea pare autentică, totuși cu jumătate de supoziție a avut dreptate. Curg ofertele pentru Pepe.

V-am raspuns ca sa nu ma mai intrebati 😂😂😂

Rasul ne face bine, asa ca ascultati ca sa va destindeti 😂😂😂
Si nu mai puneti ‘botu la vrajeli…e fomita mare, vine Craciunul si poate mai iese de vreun concert ceva…vremuri grele Mon Cher…da lasa ca de Craciun la ‘insistentele fanilor 😂😂😂….miraculos or sa se ‘împece 😂😂😂…chill…😉😉😉…astea de etnie nu divorteaza, nu exista aceasta notiune in mintea lor…iar ‘sotu trebuia sa invete sa ‘joace mai bine ca doar a stat cu o actrita in casa atatia ani…stai jos, nota 4 😂😂😂

Have Fun and Enjoy
Love, Oana ♥️”, a fost prima reacție a Oanei Zăvoranu când a aflat despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă.