Pepe a făcut-o din nou de râs pe Oana Zăvoranu! Dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta în acest moment: „Eram în spatele lor”

de: Ana Toma
31 mart. 2021
Pepe a făcut-o din nou de râs pe Oana Zăvoranu! Dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta în acest moment:
Pepe a debutat în muzică în anul 1996, la un festival de muzică la Ploiești

Pepe a rupt tăcerea. După ani de zile de la divorțul de Oana Zăvoranu, artistul a recunoscut ce s-a întâmplat între cei doi. Viața sentimentală pare că nu e partea forte a acestuia, având în vedere toate cele întâmplate.

Pepe a trecut recent printr-un divorț de zile mari. El și Raluca Pastramă au purtat un război, săptămâni întregi, după care au reușit să se împace și să ajungă la un acord comun, totul finalizându-se la buna înțelegere.

Cum a surprins-o pe Oana Zăvoranu

Amintirile neplăcute nu pot fi însă uitate, iar acesta este și cazul lui Pepe. Publicul larg știe că Oana Zăvoranu l-ar fi înșelat cu Tudi, însă artistul mai are și alte povești, de-a dreptul impresionante.

Artistul a mărturisit un eveniment din viața sa în care voia clar să știe ce se întâmplă cu soția sa, așa că a prefera să o urmărească timp de trei zile.

”Dacă afli că nevastă-ta, când tu nu ești acasă, îți zice că se duce la o prietenă, ce faci? Te convingi că așa e. Am stat vreo trei ore până a ieșit de la un apartament, eu știam că am mai fost acolo, dar ieșea singură. La un moment dat a ieșit cu el și am zis, gata, acum am făcut flagrantul”, a mărturisit Pepe într-un video pe YouTube.

Pepe și Oana Zăvoranu
Pepe și Oana Zăvoranu

Cum a reacționat artistul

Pentru a duce planul la bun sfârșit, artistul a fost nevoit să mintă că pleacă din localitate, însă surpriza a fost atunci când acesta vorbea cu fosta sa soție la telefon, fiind chiar în spatele ei și a amantului său.

Pepe este cunoscut ca fiind un bărbat liniștit, însă situația de față i-a pus răbdarea la încercare. Pentru că vedeta voia să-i închidă telefonul, aristul nu a stat prea mult pe gânduri și i-a confruntat pe cei doi, iar mesajul pe care i l-a transmis amantului, este unul demn de toată aprecierea.

Eu eram plecat din București, și eu mincinos. Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon. Era parcat în fața casei lui și eu parcat în spatele lor și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam.

Vorbeam cu ea orice, dar nu voiam să închid. A avut la un moment dat o tentativă din asta de a ridica tonul la mine. Și am zis: Ce faci, vorbești urât cu mine de față cu fraierul? M-am dat jos și i-am bătut în geam. Am zis: Băi boss…oricum știu tot, iubește-o și tu 10-15% din cât am iubit-o eu, respect-o și duceți-vă mai departe, și am plecat”, a mai povestit Pepe.