Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Pepe are foarte multa incredere in sotia sa: ‘Acum, la aproape 40 de ani, am…’

  1. Home/
  2. Entertainment/

Pepe este unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti artisti din Romania. Are priza foarte mare la public, iar acum face parte din juriul emisiunii Next Star.

Din punct de vedere al carierei, Pepe nu se poate plange, are foarte multe concerte si este in jurul unei emisiuni de talente pentru cei mici. Abia mai are timp pentru familia sa. Este casatorit cu Raluca, o femeie exact asa cum si-a dorit si si-a intemeiat familia la care visa. Au impreuna doua fetite minunate: Rosa si Maria. Cele doua sunt centrul universului lor. Ambii au declarat ca vietile lor au capatat alt sens de cand au venit cele doua pe lume.

Invitat la o emisiune televizata, acesta a fost intrebat de prezentator daca el crede ca Raluca il va insela vreodata. Reactia sa a fost promta: “Raluca nu ma va insela niciodata, serios. Sunt atat de sigur pe iubirea noastra… nu stiu de ce. Eu asa consider. O fi probabil datorita dragostei pe care mi-o ofera si a sigurantei. Eu asa consider. Nu am spaima, am o siguranta doar. Te uiti in familie sa sa vezi cum e crescuta de mama, de bunica, locul ei de munca, cu cine socializeaza. Nu ne ascundem telefoanele, nu avem parole. Am un singur numar de telefon.”

Pepe a declarat ca tot ce face este petru bunastarea familiei lui si nu concepe viata fara fetele sale. Are o relatie extraordinar de buna cu familia Ralucai, iar singurul sau scop in momentul de fata este bunastarea familiei: “Acum, la aproape 40 de ani, am copii si am tot ce vreau. Imi doresc sa le asigur viitorul, sa-i responsabilizez dar, in acelasi timp, sa nu le lipseasca nimic. Imi doresc sa-mi continuu viata artistica cat de mult se poate, sa-i fac mandri de mine, sa se foloseasca de experienta mea ca sa le fie bine dar, cum spuneam, sa ii si responsabilizez. De acum incolo viata mea e dedicata copiilor si familiei, dar asta nu inseamna ca o sa uit sa traiesc!”

Andru