Pepe și Raluca Pastramă s-au împăcat! Șoc total în lumea mondenă. Ce au decis cei doi soți

de: Ana Toma
07 ian. 2021
Pepe și Raluca Pastramă s-au împăcat! Șoc total în lumea mondenă. Ce au decis cei doi soți
Pepe și Raluca Pastramă

Șoc total în lumea mondenă. După ce au avut un scandal monstru, Raluca Pastramă și Pepe au decis să se liniștească și s-au împăcat. Artistul a făcut anunțul chiar în direct. 

Noul an vine cu o împăcare pentru Raluca Pastramă și Pepe. De dragul celor două fetițe, cei doi soți au decis să fie mai iertători și să încheie războiul declanșat în urmă cu câteva săptămâni.

Pepe s-a ținut de cuvânt 

Pepe a vorbit la Pro Tv despre anul 2020 și despre momentele dificile prin care a trecut. În ciuda scandalurilor din ultima perioadă, artistul a mărturisit că lucrurile se vor întâmpla așa cum le-a promis fanilor în clipul filmat: amiabil.

”Anul 2020 nu a fost ușor pentru mine. S-au produs schimbări mari, nu doar pandemia. A fost și cu divorțul, că nu e niciun fel de secret, nu ne ascundem.

Au fost niște schimbări majore și sunt în continuare schimbări majore în viața mea, însă trebuie să vedem de fiecare dată jumătatea plină a paharului, iar lucrurile în momentul de față vă garantez că sunt exact așa cum le-am prezentat în primul filmuleț”, a declarat Pepe în emisiunea lui Măruță de la Pro TV.

Raluca și Pepe s-au înțeles deja

De asemenea, artistul a mai povestit că el și cu Raluca au ajuns la o înțelegere, iar în perioada sărbătorilor de iarnă, cei doi și-au împărțit fetele, pentru ca ele să nu simtă ruptura părinților. În ziua de ajun fetele au stat cu Pepe, iar de Crăciun au stat cu Raluca.

Și de Revelion artistul a stat cu fetele sale.

”Pe 24 decembrie, de Crăciun, fetițele au fost la mine, iar pe 25 fetele au fost la Raluca. Revelionul l-au făcut mine, anul viitor poate vor fi la Raluca căci eu voi avea concert. Copiii nu trebuie luați nici de mamă, nici de tată. Eu am insistat să vorbesc cu Raluca și am reușit. Și ea și-a dorit același lucru, am stat de vorbă și am înțeles niște lucruri”, a mai spus Pepe.

Pepe a mai povestit că în prezent el și Raluca Pastramă au o relație foarte bună, de dragul fetițelor. În ceea ce privește o eventuală împăcare, artistul a mărturisit că acest lucru nu mai este posibil, iar procesul de divorț va merge până la capăt.

Raluca a cerut, de fapt, divorțul 

”Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început.

Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos. 

Atât timp cât 50 la sută din varianta de sută la sută nu-și dorește, nu mai e cale de împăcare. Eu respect dorința fiecăruia. Puteam să bag mana în foc că nu mă despart toată viața de Raluca și uite că nu a fost așa. Eu sunt un tip hotărât.

Dar e vorba despre copiii noștri, viața noastră, trebuie să fim alături de copiii noștri amândoi, trebuie să comunicăm între noi. Trebuie să ne lăsăm pe noi deoparte, să lăsăm frustrarea și orgoliile la o parte. Trebuie să avem o relație frumoasă de dragul copiilor. Chiar am reușit asta. Vorbesc zilnic cu Raluca”, a mai adăugat Pepe.